Huis verkopen in Rotterdam

Een woning of appartement verkopen doe je met RE/MAX. Wij gaan verder!

Je huis verkopen in Rotterdam of omgeving

Je overweegt je huis te verkopen, wat zeker in de huidige verkopersmarkt veel kan opleveren. Maar weet jij hoe je de verkoop van je huis aanvliegt? Het is niet alsof je je huis “eventjes op marktplaats zet” en alleen nog hoeft te wachten op het beste bod. Nee, juist door de hoge vraag op de markt, is het wijs om een expert te betrekken in het verkoopproces. Want wist je dat je met het zelf verkopen van je huis, makkelijk geld over de balk gooit? Klik hier als je wilt weten waarom!

Je wilt natuurlijk de beste makelaar voor jouw situatie. Daarom zoek je wat af bij Google naar reviews van makelaars. Laten we eerlijk zijn, een makelaar met veel verkopen en supermooie beoordelingen van klanten is een veilige keuze.

Met meer dan 350 lovende beoordelingen, scoort RE/MAX Totaal Makelaars hoog! Onze klanten dichten ons eigenschappen toe om trots op te zijn, zoals: “Kent de markt, realistisch, aangenaam, geduldig, eerlijk, efficiënt, kundig, vriendelijk, integer, transparant, attent, nauwkeurig en zo goed als altijd bereikbaar voor wanneer wij vragen hadden.” We houden wel van een compliment!

Lees hier onze tips voor het verkoopklaar maken van je huis!

Neem contact met ons op:

  Liever het uitgebreide contactformulier?
  Klik dan hier! En over uw privacy

  Ons stappenplan voor de verkoop van je huis

  92% van ons aanbod is binnen 3 weken verkocht

  Wij krijgen een 9.6 van meer dan 350 tevreden klanten

  Gemiddeld verkopen wij boven de vraagprijs

  Ook 's avonds en in het weekend beschikbaar

  Onze werkwijze: een marktanalyse en verkoopadvies

  Wist je dat wij onze werkwijze van de verkoop van je huis afstemmen op de doelgroep van jouw huis, de wijk en de woningmarkt? Zo kun je er bij een RE/MAX Totaal Makelaar zeker van zijn dat de volgende stappen doorlopen worden:

  De marktanalyse;

  We bepalen de waarde van je woning mede op basis van de reeds verkochte en te koop aangeboden vergelijkbare woningen in de omgeving. We houden hierin rekening met de staat van de afwerking, staat van onderhoud en de verkoopbaarheid (beter bekend als courantheid).

  Doelgroep bepaling;

  We bepalen aan de hand van de kenmerken van jouw huis welke doelgroep van potentiële kopers het beste aangesproken kan worden. Wij weten ze te vinden en waar ze op aanslaan.

  Verkoopadvies;

  We geven je een advies over welke verkoopprijs het beste aanslaat bij mogelijke kopers en over de best mogelijke verkoopstrategie. De juiste prijs zorgt voor veel kijkers en dus meer (en hogere) biedingen.

  Te koop zetten;

  We verzamelen eerst alles voor de woning presentatie zoals foto’s, een woningtekst en informatielijsten. Met deze informatie plaatsen we de woning online en offline te koop, jagen we bezichtigingsaanvragen na en zorgen we voor een zo praktisch mogelijke planning voor jou als bewoner.

  Uiteindelijke verkoop;

  Wij stellen de (voorlopige) koopovereenkomst op, zorgen voor de sleuteloverdracht, lezen de akte van levering en nota van afrekening door de notaris kritisch na en bieden verdere nazorg aan mochten er dingen minder soepel gaan dan gepland!

  Marketing van je huis

  Onze makelaars zetten verschillende instrumenten in om jouw woning het beste te verkopen. Wist je dat we een virtual reality walk through van je huis kunnen aanbieden voor potentiële kopers? Daarnaast maken we ook gebruik van video materiaal, WhatsApp alert, social media, flyers, brochures, bezichtigingen buiten kantoortijden en nog veel meer. Zo bereiken wij zo veel mogelijk potentiële kopers voor jouw huis en helpen we ze om er op verliefd op te worden! Waardoor we uiteindelijk jou het beste bod kunnen bieden voor jouw woning, wat wil je nog meer?

  Ons verschil

  Je huis verkopen in Rotterdam en omgeving, kan je natuurlijk doen met een advertentie op Marktplaats en die delen op Facebook. Of je kiest ervoor om in het gehele verkooptraject ontzorgd te worden door één van onze makelaars!

  Vrijblijvend kennismaken?

  Wil je gebruik maken van onze GRATIS waardebepaling en op die manier gelijk vrijblijvend met ons kennismaken? Laat dan hieronder je gegevens achter en we bellen je om een afspraak te maken! We hebben eerst over jou en je plannen. Daarna pas over je huis…

  Onderstaand onze brochure.
  Deze kan ook fullscreen bekeken worden middels de knoppen aan de onderzijde.

  Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

  Alle beoordelingen over onze makelaars lees je op: WieisDeBesteMakelaar.nl.

   Liever het uitgebreide contactformulier? Klik dan hier!