Huis verkopen in Rotterdam

Een woning of appartement verkopen doe je met RE/MAX. Wij gaan verder!

Goed plannen

De woningmarkt van nu is een verkopersmarkt. Heb je een woning te verkopen, dan ben je de koning te rijk. Er is echter wel een maar… je zult waarschijnlijk zelf ook weer een huis of appartement willen aankopen. Heb je al een andere woning gekocht, dan ziet je planning (en dus die van ons) er heel anders uit dan wanneer je ook nog op zoek gaat naar je nieuwe stek. We adviseren je graag over de volgorde van het plan van aanpak. Hoe meer flexibiliteit qua oplevering, hoe meer biedingen om uit te kiezen. Waarom? Dat leggen we je graag uit! We komen vrijblijvend naar je toe voor een kennismaking. We zijn benieuwd naar je wensen en plannen en leggen je haarfijn uit hoe wij je huis verkopen in Rotterdam of Hoogvliet, Schiedam of Vlaardingen. Het eerste gesprek is altijd GRATIS! Net als de waardebepaling die we als vervolg daarop voor je uitwerken.

Successen uit het verleden

Bij reclames voor bijvoorbeeld beleggingen zag je het vaak; ‘In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.’ Dat klopt… maar, bij je keuze voor de makelaar, die jou gaat helpen bij je huis verkopen in Rotterdam, doe je er goed aan het ‘track-record’ van dat makelaarskantoor te beoordelen. Een makelaar met veel verkopen en supermooie beoordelingen van klanten is een veilige keuze. Wij hebben 235 beoordelingen met een gemiddeld cijfer 9,8. Eigenschappen die onze klanten ons toedichten: “Kent de markt, realistisch, aangenaam, geduldig, eerlijk, efficiënt, kundig, vriendelijk, integer, transparant, attent, nauwkeurig en zo goed als altijd bereikbaar voor wanneer wij vragen hadden.” We houden wel van een compliment! 😉

Een huis verkopen in Rotterdam of Schiedam, Hoogvliet of Vlaardingen doe je met: RE/MAX Totaal Makelaars

Verkoopstrategie

Door een uniek marketingplan is de RE/MAX makelaar in staat een huis in Rotterdam verkopen gemiddeld sneller en tegen een hogere prijs te realiseren. Tijdens de marktanalyse bepalen we wat de waarde van je woning is. We vergelijken hierbij met reeds verkochte woningen en bepalen de positionering ten opzichte van vergelijkbare te koop staande woningen. Tijdens dit traject besteden wij ook aandacht aan de opname van de woning, staat van afwerking, courantheid & staat van onderhoud. We geven je advies geven over welke verkoopprijs het beste zal aanslaan bij mogelijke kopers en zetten je huis te koop met de best passende verkoopstrategie.

Huis verkopen in Rotterdam


Een RE/MAX makelaar beschikt over een breed scala aan promotionele mogelijkheden, resultaat van ruim 45 jaar wereldwijde ervaring, vertaald naar markt in Rotterdam e.o. We zeggen niet zomaar: ’s Werelds grootste makelaar, met de meest lokale aanpak.

Promotie

Heb je wel eens gehoord van “de 4 P’s”? In deze veelbesproken uitleg van de marketingmix draait alles om Product, Prijs, Promotie en Plaats.

  • Het product is jouw huis of appartement; we geven je natuurlijk graag advies over opknappen, styling of staging, maar de keuze om het te doen en het werk liggen uiteindelijk bij jou.
  • De prijs idem; wij geven een prijsadvies, maar wie betaalt… bepaalt.
  • De plaats… op de makelaarsopleiding wordt altijd geleerd dat het bij de bepaling van de waarde van een huis gaat om drie factoren; locatie, locatie en locatie; de plaats dus. Die ligt vast.

De voorgaande 3 P’s liggen niet of nauwelijks binnen de invloedssfeer van de makelaar. Dus waar ligt de toegevoegde waarde van de makelaar dan vooral? Precies; in promotie!

  • Het is de taak van de makelaar om de marktwerking optimaal te benutten; in een verkopersmarkt is er voor de verkoper een bonus te winnen; veel woningen worden boven de reële marktwaarde verkocht, gewoon omdat er (te) veel vraag is. Optimale promotie (de juiste prijs hoort daar wel bij natuurlijk) via alle beschikbare kanalen; onze unieke Whatsapp alert, Facebook, Instagram maar ook Funda, onze website, www.remax.nl en overige websites. Maar promotie gaat verder dan dat; een vakfotograaf voor de beste foto’s, video, 360 graden foto’s, een Matterport 3D shoot waardoor kijkers van te voren al door je huis gelopen zijn en nog beter voorbereid zijn, plattegronden, luxe brochure, noem het maar op…

Wil je direct een afspraak maken voor een gratis adviesgesprek en waardebepaling?

Een huis verkopen in Rotterdam doe je met RE/MAX!