Gratis waardebepaling

Je huis of appartement verkopen? Start met een waardebepaling!

Gratis waardebepaling; wat is mijn huis waard?

Voor veel eigenaren van huizen en appartementen is het een fantastische markt om te verkopen. Wil je weten hoe jij er voor staat? Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvende en gratis waardebepaling.

Hoe werkt een waardebepaling?

Voor het bepalen van marktwaarde kijkt de makelaar naar recente transacties, doet een concurrentieanalyse en probeert het marktsentiment (de hoeveelheid vraag) te vertalen in een uiteindelijke vraagprijs. Het kan zijn dat jouw huis of appartement precies is wat de koper zoekt of wat meerdere kopers zoeken. In dat geval zou het zomaar kunnen dat er een voorstel volgt dat aanzienlijk hoger is dan de reële marktwaarde tot dat moment. Immers… als de vraag groter is dan het aanbod, dan stijgen de huizenprijzen. De makelaar maakt vervolgens een verslag en brengt jou op de hoogte van ons waarde-advies en plan van aanpak.

Verkopen op de top van de markt

Bij een waardebepaling gaan we op zoek naar zoveel mogelijk argumenten waarom een koper geïnteresseerd zou zijn in jouw huis en vertalen die in een marktwaarde. En als je makelaar verbeteringen ziet, die meerwaarde kunnen opleveren, dan zal hij of zij je daarover adviseren.

Gratis en vrijblijvend

De woningmarkt is continue in beweging, een waardebepaling van 3 maanden terug kan alweer achterhaald zijn. Het is dan ook begrijpelijk dat je om de zoveel tijd een nieuwe gratis waardebepaling laat doen. Juist daarom bieden wij deze dienst kosteloos aan. Wij beschikken over de lokale kennis en expertise om jouw woning op basis van de lokale markt, staat van onderhoud en wet- en regelgeving op de juiste waarde te schatten.

Verkoop je huis via RE/MAX Totaal Makelaars

Een gratis waardebepaling kost dus echt niets en verplicht je ook tot niets. Dus bel of mail ons om de kennis en kunde van jouw RE/MAX makelaar te gebruiken voor het beste beeld van wat jouw huis gaat opbrengen. Wij werken ook ‘s avond en in het weekend.

Wil je niet wachten tot de eerstvolgende Taxaterdag maar direct een afspraak maken?

Neem contact met mij op voor een gratis waardebepaling:

Aanmelden voor de RE/MAX Taxaterdag kan ook op taxaterdag.nl. Het aanbod van onze collega’s wereldwijd vind je op remax.com.