Gratis waardebepaling

Je huis of appartement verkopen? Start met een waardebepaling!

Gratis waardebepaling; weten wat je huis waard is

Weten wat je huis waard is, is niet alleen handig wanneer je je huis wilt verkopen. Ook voor het oversluiten van je hypotheek of de financiering van je verbouwing is het fijn om de waarde van je huis te weten. Je huis kan zomaar een overwaarde hebben!

Overweeg je om je huis te verkopen? Begin dan alvast met een gratis waardebepaling door één van onze makelaars!

Hoe werkt een gratis waardebepaling?

Uitgebreide onderhoudscheck

 

Advies over verbeterpunten

 

De marktanalyse (wat doen vergelijkbare huizen?)

 

Concurrentie analyse

 

Marktpositie en verkoopadvies

Hoe ontvang ik mijn gratis waardebepaling?

In eerste instantie geven we mondeling de verwachte verkoopopbrengst en vraagprijsadvies aan je door. Desgewenst zetten we dat ook even op papier voor je. Dan krijg je een keurig schrijven waaruit onze bevindingen duidelijk blijken.

Hoe snel krijg ik mijn gratis waardebepaling?

Vaak kunnen we tijdens de afspraak al een indicatie van de waarde afgeven. Een schriftelijke bevestiging ontvang je maximaal 3 werkdagen na de afspraak.

Vraag hier je gratis waardebepaling aan!

  15 jaar thuis in en om Rotterdam

  's Wereld grootste makelaar

  De meest lokale aanpak

  #ouderwets? Full-service makelaardij!

  De no-nonsense makelaar

  Ook 's avonds aan het werk

  RE/MAX Gratis Waardebepaling

  Wij vertalen een waardebepaling naar een vraagprijs

  Zo’n waardebepaling (wat denken wij dat het nu op gaat leveren) moet natuurlijk wel goed vertaald worden in de vraagprijs. De vraag is groter dan het aanbod, dan stijgen de huizenprijzen. Dan is het dus zaak hier optimaal gebruik van te maken en met de juiste vraagprijsstrategie gaan we voor de maximale opbrengst. Hoe? Dat leggen we je graag uit.

  Persoonlijk advies voor de best haalbare prijs

  De makelaar maakt vervolgens een waarderapport en adviseert je over het beste plan van aanpak voor de verkoop van jouw woning! Ons advies beperkt zich niet alleen tot de manier waarop we de woning te koop aanbieden. We geven ook graag advies wanneer je met een kleine verbetering een andere vraagprijs kunt hanteren!

  Momentopname

  Het waarderapport is een momentopname, daarom is het waardevol om regelmatig een nieuw rapport op te laten stellen. Zo blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen in de lokale en internationale woningmarkt. Niet alleen onze makelaars blijven in beweging, de woningmarkt staat net zo min stil!

  Geheel vrijblijvend en gratis advies

  Bij ons kan je altijd gratis een waardebepaling aanvragen. Ons aansluitend waarderapport en adviesgesprek is geheel vrijblijvend en zonder kosten. Waar wacht jij nog op? Bel of mail ons!

  Gratis waardebepaling aanvragen

  Kwaliteit staat voorop

  Kwaliteit VBO NWWI NRVT

  Neem contact op voor een gratis waardebepaling!