Gratis waardebepaling

Je huis of appartement verkopen? Start met een waardebepaling!

Gratis waardebepaling; weten wat je huis waard is

Weten wat je huis waard is, is niet alleen handig wanneer je je huis wilt verkopen. Ook voor het oversluiten van je hypotheek of de financiering van je verbouwing is het fijn om de waarde van je huis te weten. Je huis kan zomaar een overwaarde hebben!

Overweeg je om je huis te verkopen? Begin dan alvast met een gratis waardebepaling door één van onze makelaars!

Hoe werkt een gratis waardebepaling?

Onze makelaars kijken naar de onderhoudsstatus van jouw huis, naar wat je aan de woning liet doen, voor welke bedragen de vergelijkbare huizen verkocht zijn en ze doen nog een concurrentieanalyse.
Op die manier schat de makelaar in hoe gewild jouw woning is om dat vervolgens te vertalen naar een uiteindelijke vraagprijs. Wist jij dat niet alleen de onderhoudsstaat van je huis van invloed is op de waarde? Dat de hoeveelheid kopers die zoeken naar zo’n type huis minstens net zo belangrijk is?

Verhuisplannen?

 
Liever het uitgebreide contactformulier? Klik dan hier!

15 jaar thuis in en om Rotterdam

's Wereld grootste makelaar

De meest lokale aanpak

#ouderwets? Full-service makelaardij!

De no-nonsense makelaar

Ook 's avonds aan het werk

RE/MAX Gratis Waardebepaling

Wij vertalen een waardebepaling naar een vraagprijs

Dat moet natuurlijk wel goed vertaald worden in de vraagprijs ook wanneer het aanzienlijk hoger ligt dan de reële marktwaarde tot dat moment. Immers… als de vraag groter is dan het aanbod, dan stijgen de huizenprijzen.

Persoonlijk advies voor de best haalbare prijs

De makelaar maakt vervolgens een waarderapport en adviseert je over het beste plan van aanpak voor de verkoop van jouw woning! Ons advies beperkt zich niet alleen tot de manier waarop we de woning te koop aanbieden. We geven ook graag advies wanneer je met een kleine verbetering een andere vraagprijs kunt hanteren!

Momentopname

Het waarderapport is een momentopname, daarom is het waardevol om regelmatig een nieuw rapport op te laten stellen. Zo blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen in de lokale en internationale woningmarkt. Niet alleen onze makelaars blijven in beweging, de woningmarkt staat net zo min stil!

Geheel vrijblijvend en gratis advies

Bij ons kan je altijd gratis een waardebepaling aanvragen. Ons aansluitend waarderapport en adviesgesprek is geheel vrijblijvend en zonder kosten. Waar wacht jij nog op? Bel of mail ons!

Gratis waardebepaling aanvragen

Kwaliteit staat voorop

Kwaliteit VBO NWWI NRVT

Neem contact op voor een gratis waardebepaling!