REMAX Taxaterdag

21 maart 2020

REMAX Taxaterdag

Jouw gratis waardebepaling

In 20 minuten weten wat jouw huis waard is? Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Dat is het niet wanneer je meedoet aan de Taxaterdag van RE/MAX!

Waarom een waardebepaling aanvragen

Vergis je niet! Weten wat je huis waard is, is niet alleen handig wanneer je je huis wilt verkopen. Ook voor het oversluiten van je hypotheek of de financiering van je verbouwing is het fijn om de waarde van je huis te weten. Je huis kan zomaar een overwaarde hebben!

Wat beïnvloedt de waarde van jouw huis

Onze makelaars beschikken over de lokale kennis en internationale expertise om voor je woning de juiste waarde vast te stellen. Daarom rijden zij 3 a 4 zaterdagen in het jaar door de regio Rotterdam om waardebepalingen op te nemen.
Gelukkig hoef jij niet constant op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de woningmarkt. Daar heb je gewoon onze makelaars voor. Zij blijven up to date over de ontwikkelingen binnen Rotterdam en omgeving, Nederland en ook nog eens de Europese Unie. Geloof het of niet, maar Europese regelgeving heeft echt invloed op de waarde van jouw woning!

 

Hoe werkt de gratis waardebepaling?

Vraag hier je afspraak aan:

Woningopname in 20 min op Taxaterdag

Gedegen marktanalyse

We benoemen mogelijke verbeteringen

Binnen 7 dagen ontvang je de waardebepaling

Hoelang duurt een waardebepaling

De woningopname duurt ongeveer 20 minuten, we gebruiken de informatie uit de woningopname voor het opstellen van een waarderapport. Dit waarderapport krijg in de daaropvolgende week.
Met een waarderapport weet je gelijk meer over de belangrijkste factoren die de waarde van je huis bepalen. Zo leer je wat de onderhoudsstaat is van jouw woning, welke invloed die verbouwing heeft op de waarde van je huis en of je wijk erg gewild is bij kopers! Toch handig als je wilt weten wat jouw onroerend goed in de huidige markt waard is!

Momentopname

Het waarderapport is een momentopname, daarom is het waardevol om regelmatig een nieuw rapport op te laten stellen. Zo blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen in de lokale en internationale woningmarkt. Niet alleen onze makelaars blijven in beweging, de woningmarkt staat net zo min stil!

Wil je 21 maart één van onze makelaars op bezoek? www.taxaterdag.nl