REMAX Taxaterdag

25 maart 2023

Jouw gratis waardebepaling aan huis

In 20 minuten weten wat jouw huis waard is? Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Dat is het niet wanneer je meedoet aan de Taxaterdag van RE/MAX! Als jij je aanmeldt voor een gratis waardebepaling op Taxaterdag 25 maart 2023, komt één van onze makelaars bij jou langs om je huis te bekijken. Tijdens korte bezoek doet hij of zij onderzoek naar je huis, de staat, de wijk en het onderhoud en eventuele aanpassingen. Op basis van zijn bevindingen ontvang jij geheel gratis een actuele en uitgebreide waarde rapportage. Zo heb jij nog beter inzicht in je plek op de woningmarkt en kun jij bepalen of je goed zit of een nieuwe stap wil maken.

Waarom een waardebepaling aanvragen

Advies over onderhoud
Advies over verbeterpunten
De marktanalyse (wat doen vergelijkbare huizen?)
Concurrentie analyse
Marktpositie en verkoopadvies

Wat beïnvloedt de waarde van jouw huis

Onze makelaars beschikken over de lokale kennis en internationale expertise om voor je woning de juiste waarde vast te stellen. Daarom rijden wij 3 a 4 zaterdagen in het jaar door de regio Rotterdam om waardebepalingen op te nemen.
Gelukkig hoef jij niet constant op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de woningmarkt. Daar heb je gewoon onze makelaars voor. Zij blijven up to date over de ontwikkelingen binnen Rotterdam en omgeving, Nederland en ook nog eens de Europese Unie. Geloof het of niet, maar Europese regelgeving heeft echt invloed op de waarde van jouw woning!

Hoe werkt de gratis waardebepaling?

Vraag hier je afspraak aan:

  Woningopname in 20 min op Taxaterdag

  Gedegen marktanalyse

  We benoemen mogelijke verbeteringen

  Binnen 7 dagen ontvang je de waardebepaling

  Hoelang duurt een waardebepaling

  De woningopname duurt ongeveer 20 minuten, we gebruiken de informatie uit de woningopname voor het opstellen van een waarderapport. Dit waarderapport krijg in de daaropvolgende week.
  Met een waarderapport weet je gelijk meer over de belangrijkste factoren die de waarde van je huis bepalen. Zo leer je wat de onderhoudsstaat is van jouw woning, welke invloed die verbouwing heeft op de waarde van je huis en of je wijk erg gewild is bij kopers! Toch handig als je wilt weten wat jouw onroerend goed in de huidige markt waard is!

   

  Momentopname

  Het waarderapport is een momentopname, daarom is het waardevol om regelmatig een nieuw rapport op te laten stellen. Zo blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen in de lokale en internationale woningmarkt. Niet alleen onze makelaars blijven in beweging, de woningmarkt staat net zo min stil!

  Wil je op 25 maart één van onze makelaars op bezoek?

   Waar neemt u contact over op? (meerdere mogelijkheden)