de Fullservice makelaar

Je staat op het punt om een belangrijke beslissing te nemen; je zag je droomhuis en wilt het kopen, maar hoe zit het dan met je huidige huis? Krijg je wel een hypotheek rond en welke hypotheek sluit het beste aan bij jouw situatie?
Logische vragen die, als je je onvoldoende laat voorlichten, in potentie grote gevolgen met zich meebrengen voor jouw toekomst! Per slot van rekening koop of verkoop je niet elke dag een huis. Was het nou maar zo simpel als het shoppen voor je favoriete outfit… Met een RE/MAX makelaar ben jij in goede handen!

Waarom RE/MAX?

“Contact was zeer goed, Vriendelijke toegankelijke makelaar bij wie we terecht konden met welke vraag we ook hadden, zowel telefonisch als de WhatsApp. Met duidelijke updates over de snelle verkoop van ons huis. Hele prettige ervaring!”
Fam. Boot/Heijsteeg, 2021

 RE/MAX makelaars krijgen de beste trainingen
 De makelaars zijn ook ‘s avonds en in het weekend beschikbaar
 Eén vast contactpersoon voor al je vragen
 Wij werken op basis van No Cure No Pay
 Elk van ons is een zelfstandig ondernemer; wij lopen harder én verder voor je…

Contact opnemen      Naar het woningaanbod

Neem contact met ons op:

  15 jaar thuis in en om Rotterdam

  Werken met ons is een feestje

  Alleen de beste fotografen

  De meest recente cijfers

  Ook 's avonds aan het werk

  #oldschool; klant is koning

  Gelukkig kan de hele aan- en/of verkoop van je huis zo simpel gaan als het shoppen voor je favoriete outfit. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een zogeheten fullservice makelaar. Zo’n makelaar is een expert in de woningmarkt en adviseert jou in het zetten van deze belangrijke stap! Ook wanneer je je nog aan het oriënteren bent op je mogelijkheden, kunnen wij je al helpen. Zo kunnen we je vertellen over de mogelijkheden op het gebied van huren en/of kopen in Rotterdam en omgeving.

  Wij als RE/MAX Totaal Makelaars zijn een fullservice makelaar. Wij worden jouw partner-in-crime in het kopen en/of verkopen van je (droom)huis. We denken met je mee op het gebied van hypotheek, verbouwen en de woningmarkt. Op deze manier hoef jij je alleen nog maar bezig te houden met het aanleveren van de juiste formulieren en de inrichting van je (nieuwe) woning!

  Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan dan een vrijblijvend gesprek met ons en we geven je graag een persoonlijk advies over jouw mogelijkheden! Je bereikt ons via 010 – 453 59 20 / totaal@remax.nl.

  Wil je liever eerst nog wat meer weten over onze afzonderlijke diensten, klik dan op één van de onderstaande knoppen