de Fullservice makelaar

Je staat op het punt om een belangrijke beslissing te nemen; je zag je droomhuis en wilt het kopen, maar hoe zit het dan met je huidige huis? Krijg je wel een hypotheek rond en welke hypotheek sluit het beste aan bij jouw situatie?
Logische vragen die, als je je onvoldoende laat voorlichten, in potentie grote gevolgen met zich meebrengen voor jouw toekomst! Per slot van rekening koop of verkoop je niet elke dag een huis. Was het nou maar zo simpel als het shoppen voor je favoriete outfit…

Gelukkig kan de hele aan- en/of verkoop van je huis zo simpel gaan als het shoppen voor je favoriete outfit. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een zogeheten fullservice makelaar. Zo’n makelaar is een expert in de woningmarkt en adviseert jou in het zetten van deze belangrijke stap! Ook wanneer je je nog aan het oriënteren bent op je mogelijkheden, kunnen wij je al helpen. Zo kunnen we je vertellen over de mogelijkheden op het gebied van huren en/of kopen in Rotterdam en omgeving.

Wij als RE/MAX Totaal Makelaars zijn een fullservice makelaar. Wij worden jouw partner-in-crime in het kopen en/of verkopen van je (droom)huis. We denken met je mee op het gebied van hypotheek, verbouwen en de woningmarkt. Op deze manier hoef jij je alleen nog maar bezig te houden met het aanleveren van de juiste formulieren en de inrichting van je (nieuwe) woning!

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan dan een vrijblijvend gesprek met ons en we geven je graag een persoonlijk advies over jouw mogelijkheden! Je bereikt ons via 010 – 453 59 20 / totaal@remax.nl.

Wil je liever eerst nog wat meer weten over onze afzonderlijke diensten, klik dan op één van de onderstaande knoppen.