Investeren met RE/MAX

Beleggen in Vastgoed

Voor zowel de kleine als de grote belegging kun je als belegger in vastgoed bij ons terecht. In de beleggingswereld gaat het er tegenwoordig nóg meer om wie je kent (en minder wie je bent). Sinds 2004 hebben wij een groot netwerk aan relaties opgebouwd variërend van eigenaren die iets aan te bieden hebben, tot investeerders die een belegging zoeken van kluspanden tot triple net contracten voor grotere volumes.

Voor wie werken wij?

Wij werken aan beide kanten van de deal (maar één kant tegelijk), afhankelijk van welke partij ons benaderd heeft; koper of verkoper. Wij hebben onszelf wel voorgenomen alleen te werken met klanten die, bij verkoop van beleggingsonroerendgoed, bereid zijn een mandaat te geven. Dan bieden we het vervolgens alleen aan bij eindbeleggers waarvan wij weten dat zij in de markt zijn voor het geboden volume en type vastgoed. Zo proberen wij te voorkomen dat uw onroerend goed over de markt gaat zwerven en soms weer (met een opslag) aan u zelf wordt aangeboden. Teveel partijen, die actief zijn in onze branche, nemen uw vastgoed onder de arm en bieden het vervolgens tegen een hogere factor aan Jan en alleman aan waarbij er vervolgens middels een A-B-C transactie afgerekend dient te worden. Niet bij ons!

Ons verdienmodel?

De makelaars van RE/MAX Totaal Makelaars werken enkel op basis van een (semi-)exclusief mandaat met een courtage bij succes, dus No Cure No Pay. Bij ons alleen transparante deals met duidelijkheid over wiens belangen er nu gediend worden en een vooraf heldere beloningsstructuur. Daar kunt u van op aan!

Advies

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen maar het volbrengen van de transactie. Advies met betrekking tot bestemming en vergunningen of bijvoorbeeld fiscaliteiten behoort tot de mogelijkheden. Net als een kosteloze waarde-inschatting van uw vastgoed, zowel verhuurd als onverhuurd.

 
Contact met ons

  Beleggen in wonen

  Wil je beleggen in wonen? Of je nu de opknapper zoekt, wilt gaan verhuren of grootschalige complexen zoekt, bij RE/MAX ben je aan het juiste adres

  Commerciële beleggingen

  Commerciële beleggingen? Wij brengen je aanbod dat je nog niet in de markt bent tegengekomen. Ook internationaal aanbod.

  Ontwikkellocaties vastgoed

  Op zoek naar locaties voor (her)ontwikkeling? Schrijf je in voor het nieuwste aanbod. We denken graag mee over de mogelijkheden.

  Dat gezegd hebbende…

  Dat gezegd hebbende zijn wij voor diverse relaties in binnen- en buitenland op zoek naar onder andere:
  – (on)verhuurde woningen, ook in grotere portefeuilles
  – Commercieel onroerend goed, nieuwbouw of verhuurd
  – Ontwikkellocaties / bouwgrond
  – Transformatieobjecten
  – Kluspanden
  – Hotels
  – Gemengde portefeuilles
  – Overige investeringen

  Internationaal

  Een netwerk als dat van RE/MAX, met ruim 130.000 collega’s in 110 landen zorgt voor een ongeëvenaard marktpotentieel voor uw vastgoed. Kennen wij de koper nu nog niet, dan gaan we graag voor u op zoek naar de koper.

  Onze palmares

  Wij hebben onder andere geadviseerd bij verkoop/aankoop:
  > 23 bedrijfunits Krimpen aan de Lek
  > 2 bouwkavels Rotterdam
  > Voormalig zorgcentrum Drechtsteden
  > Uitponding woonportefeuille Schiedam en Vlaardingen
  > 2 Bouwkavels Barendrecht

  De objecten die onze bureaus gepasseerd zijn, waar wij niet als verkopend makelaar werkten, maar niet tot een transactie geleid hebben, zijn legio. Wellicht had hier iets voor u bij gezeten.

  Kleinschalige beleggingen

  In individuele verkoop verkochten wij:
  > Leopoldstraat – 1 appartement
  > Vlaardingerdijk – te splitsen in 2 app
  > Azaleastraat – dubbele bovenwoning
  > Nieuwland – perceel hobbygrond
  > Bas Jungeriusstraat – bovenwoning
  > Prins Frederik Hendrikstraat – bovenwoning
  > Verheijstraat – 6 objecten
  > Rodenrijselaan, woonhuis met café
  > Bergse Rechter Rottekade – appartement

  en nog veel meer…

  Wilt u ook snel en zonder voorbehouden verkopen? Neem contact met ons op via https://directmijnhuisverkopen.nu/