Betrokken aankoopmakelaar Rotterdam

Wonen in Rotterdam doe je met RE/MAX

Gratis aankoopadviesgesprek

Aankoopmakelaar Rotterdam

Je huis aankopen in Rotterdam of omgeving

Onderweg naar je werk reed je nog even die ene straat door, om een blikje te werpen op je droomhuis. Vandaag was anders dan normaal, want tot je geluk zag je het “Te koop” bord op het raam zitten!

Hoe pak je het aan?

Terwijl je tussen al je vergaderingen door, snel Funda doorzoekt naar je droomhuis, beginnen de zorgen. Weet je wel wat je allemaal moet doen om (veilig) een huis te kopen? Het is niet alsof je een nieuwe pizza uitprobeert! Een huis aankopen brengt toch echt wel zekere risico’s met zich mee.

Waar houd je rekening mee?

Welke bieding moet je uitbrengen? Krijg je jouw bod wel gefinancierd? Is het huis wel veilig of zijn er verborgen gebreken? Juist door de hoge vraag op de markt, is het wijs om een expert te betrekken in het proces. Want wist je dat je in een aantal gevallen kunt terugvallen op ontbindingsclausules in je voorlopige koopovereenkomst? Of dat een bouwtechnische keuring je kan helpen een overwogen beslissing te maken?

Daag ons uit met jouw zoekprofiel:

  Liever het uitgebreide contactformulier?
  Klik dan hier! En over je privacy

  Ook 's avonds en in het weekend beschikbaar

  Voor 98% van onze klanten vinden wij het droomhuis

  Alle info die jij nodig hebt, wanneer je het nodig hebt

  Wij krijgen een 9.6 van meer dan 250 tevreden klanten

  Je overweegt een makelaar in te schakelen die je helpt met jouw situatie. Die met je meedenkt in het verkrijgen van het huis, je hypotheek en alles wat er te regelen valt. Daarom zoek je wat af bij Google naar reviews van makelaars. Laten we eerlijk zijn, een makelaar met veel aankopen en supermooie beoordelingen van klanten is een veilige keuze.

  Met meer dan 350 lovende beoordelingen, scoort de RE/MAX aankoopmakelaar Rotterdam hoog! Onze klanten dichten ons eigenschappen toe om trots op te zijn, zoals: “Kent de markt, realistisch, aangenaam, geduldig, eerlijk, efficiënt, kundig, vriendelijk, integer, transparant, attent, nauwkeurig en zo goed als altijd bereikbaar voor wanneer wij vragen hadden.” Wij houden wel van een compliment!

  Alle beoordelingen over onze makelaars lees je op: WieisDeBesteMakelaar.nl.

  Onze werkwijze: altijd bereikbaar en gedegen advies

  Wist je dat je bij de aankoop van je woning met heel veel te maken krijgt? Je krijgt niet alleen een ton aan informatie over je heen, je moet ook heel veel keuzes maken. Keuzes die van invloed (kunnen) zijn op jouw toekomst in je droomwoning.

  Natuurlijk wil jij in je nieuwe droomhuis niet wakker liggen omdat je bij de aankoop van je huis door de bomen het bos niet meer zag. Gelukkig hoef jij niet alles te weten van hoe je een woning aankoopt en waar je op moet letten. Daar is aankoopmakelaar Rotterdam voor!

  Wij kijken met jou mee in het huis, geven je advies over de mogelijkheden die je droomhuis je biedt en over het wel of niet uitbrengen van een bieding onder voorwaarden. Zo kan het zijn dat je voor je een definitief bod uitbrengt, toch nog even graag een bouwtechnische keuring wilt laten uitvoeren, gewoon om zeker te zijn.

  Naast gedegen advies, zijn we ook altijd bereikbaar voor je per e-mail, telefonisch en persoonlijk. Je kan je jouw vragen gewoon in de avonden en weekenden stellen. Je hoeft echt niet te wachten tot de reguliere werkdagen, toch wel fijn als je op zaterdag ineens wakker schrikt!

  Ons verschil

  Je huis aankopen in Rotterdam en omgeving, je kan natuurlijk je nieuwe huis zelf aankopen waarbij je alles zelf regelt. Je kan er ook voor kiezen om het gehele aankooptraject uit te besteden aan één van onze makelaars zodat je je volledig ontzorgd kunt voelen! Wil je weten in welke wijken het ‘t beste woont?

   Liever het uitgebreide contactformulier? Klik dan hier!