Makelaar Kralingen Oost

Makelaar Kralingen Oost

Wonen op stand

Wist je dat dit vroeger bol stond met de buitenwoningen van de rijke Rotterdammers? Geef ze eens ongelijk; wanneer je een half uur in de omgeving hebt doorgebracht, dan wil je hier ook wel wonen… Dankzij het vele groen voelt het hier echt landelijk. Kortom, het is een prachtige locatie om te wonen, waar ze in de bouw van de huizen goed gebruik van maakten! Dus, als je het gevoel wilt hebben dat je op stand woont in de stad, dan wil je hier zoeken naar je droomhuis! Makelaar Kralingen Oost helpt je graag verder.

Waar vind je Kralingen Oost?

Je vindt Kralingen-Oost in het gebied tussen de A16, de Boezemsingel, de Maas en het Kralingse Bos. Het is ruim opgezet met veel groen en grote woningen. Met de Kralingse Zoom, het Brainpark, de Hogeschool Rotterdam en de campus Woudestein in de buurt, woon je hier erg centraal.

Het woningaanbod in Kralingen Oost

Kralingen is al vanaf het begin een chique en statige wijk. Dit zie je terug in de prachtige villa’s en panden. Naast villa’s vindt je hier ruime en moderne appartementen, herenhuizen en ruime eengezinswoningen.

Van alles te doen in Kralingen Oost

Met de Lusthofstraat en de Oudedijk in de buurt heb je volop keuze voor je dagelijkse boodschappen, leuke boutiques en gezellige restaurantjes. Combineer dat met de recreatiemogelijkheden in het Kralingse Bos en de Kralingse Plas en je snapt wel waarom dit een gewilde buurt was (en is) om te wonen.
Dat zijn niet de enige voordelen van hier wonen! Zo heb je hier volop keuze uit openbaar vervoer (tram en metro) en uitvalswegen zoals de A16 en A20.

De wijkmakelaar

Woon jij graag op stand in Rotterdam? Bel ons dan voor een afspraak! Als de Wijkmakelaar adviseert makelaar Kralingen Oost je graag bij de aankoop en verkoop van je appartement of woning. Als wijkmakelaar ben ik bekend met alle in’s en out’s.

Uw wijkmakelaar

In deze wijk hebben we nog geen wijkmakelaar... iets voor jou?

Wordt het tijd voor een nieuwe carrière? Ben jij thuis in deze wijk, werk je graag met mensen en geef je graag eerlijk en goed advies? Klik dan op mij en we vertellen je meer over ons vak en de mogelijkheden bij RE/MAX. Let op, RE/MAX is geen vacature... het is een kans!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Kralingen Oost zal z.s.m. contact opnemen!

Ons woningaanbod in Rotterdam-Kralingen

Wil je contact met de makelaar voor Kralingen Oost? Laat hieronder je gegevens achter en één van onze makelaars belt om een afspraak te maken!