Nieuwe collega?

Je doelen bereiken als zelfstandig werkend makelaar doe je met de succesformule van RE/MAX. REMAXIMIZE jouw carrière in de makelaardij als zelfstandig ondernemer met ‘s werelds grootste franchiseorganisatie in de makelaardij! Als makelaar word je voorzien van waardevolle ondersteuning, de beste tools, gezamenlijke marketing en opleidingsmogelijkheden aan de RE/MAX University. Bovendien profiteer je als makelaar bij RE/MAX van het ruim 120.000 makelaars grote internationale netwerk en de samenwerking tussen de kantoren.

Heb jij het in je? Ontdek dan jouw succesformule!

RE/MAX Totaal Makelaars bestaat al sinds 2005 en heeft de creativiteit en drive om in elk type woningmarkt te groeien en te bouwen. De nieuwste ideeën komen vaak bij ons vandaan; Taxaterdag, de whatsapp alert, de Roast of RE/MAX, allemaal concepten uitgedokterd in ons team. Niet alleen werktechnisch, maar ook als collega’s zijn we leuk. Een goed team versterkt de individuele prestaties. Zie de foto’s van de PokerNight bij ons op kantoor. We gaan met regelmaat samen op pad, eten samen, gaan met zoveel mogelijk collega’s naar de internationale conventies van RE/MAX Europa en hebben jaarlijks een BBQ. Wij zijn fun!

Carrière in de makelaardij?


Is dit jouw wijk en zou je graag werkzaam willen zijn in het makelaarsvak? Neem dan eens contact op met Remko . RE/MAX is gespecialiseerd in het opleiden van makelaar. Je mentor/coach staat altijd voor je klaar voor al jouw vastgoedvragen.

Nieuwe collega?

Makelaar worden bij RE/MAX 010-4535920
In deze wijk hebben we nog geen wijkmakelaar... iets voor jou?

Wordt het tijd voor een nieuwe carrière? Ben jij thuis in deze wijk, werk je graag met mensen en geef je graag eerlijk en goed advies? Klik dan op mij en we vertellen je meer over ons vak en de mogelijkheden bij RE/MAX. Let op, RE/MAX is geen vacature... het is een kans!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Nieuwe collega? zal z.s.m. contact opnemen!

Het aanbod van je nieuwe collega's