Remko Schrijver

Makelaar Hillegersberg

Mijn naam is Remko Schrijver en als eigenaar van het RE/MAX Totaal Makelaars kantoor in Rotterdam ben ik nauw betrokken bij de aan- & verkoop van huizen via RE/MAX.
Mijn achtergrond ligt in de automatisering, waar ik mijn talent in het oplossen van problemen en als match maker ontdekte. Als multi passionata was het lastig om me op één vakgebied vast te pinnen. Toen de kans om kantooreigenaar van een vastgoed kantoor in Rotterdam te worden zich aandiende, greep ik deze met beide handen aan. Zowel het ondernemen, als het ondersteunen van mijn makelaars én de aankoop of verkoop van huizen laten mijn hart sneller kloppen!

Als makelaar in Rotterdam en mijn woonplaats Barendrecht jaag ik de kansen na die ik zie en ga op zoek naar de beste resultaten voor mijn klant. Hierin denk ik mee met mijn klant, want voor hetzelfde geld is het huis met een kleine verbouwing precies te maken zoals je wilt. Of kan je door even iets langer te wachten een nog beter bod krijgen voor het huis!

Als kantooreigenaar leer ik elke dag nieuwe dingen en wordt bijna dagelijks mijn probleemoplossend vermogen getest. Als echte matchmaker ga ik op zoek naar de beste makelaars voor mijn team. Makelaars die net zo gedreven zijn als ik en die een persoonlijke en professionele behandeling belangrijk vinden. Makelaars die niet rusten tot ze het beste resultaat weten te bereiken voor hun klanten. Wil je weten hoe ik ons werk zie? Lees dan onze BLOGs.

Als makelaar in Rotterdam en Barendrecht ben ik de matchmaker tussen het beste huis of bod voor mijn klant. Hierin maakt het me niet uit wat ik ervoor moet doen, ik blijf net zolang zoeken tot het beste resultaat behaald is.

Zoek jij een gedreven en energieke makelaar in Rotterdam of Barendrecht met oog voor detail en die jouw belang echt vooropzet? Neem dan contact met mij op via 06-20115278 dan plannen we gelijk een kennismakingsgesprek in!

Remko Schrijver

Makelaar/Kantooreigenaar 010-4535922 06-20115278
Mijn wijk: Kleiwegkwartier
Bouwjaar 1977, makelaar sinds 2005. Getrouwd, twee kinderen, woon in Barendrecht. Gek op: verbouwen, racefiets, crossfit en Italië (eten en oudheid).

Atheneum, mba, HEAO CE, 9 jaar Siemens Nederland NV. 4 x Broker/Owner van het jaar bij RE/MAX Nederland (2020 wederom!). Marketeer, relatiebouwer, ondernemer & mentor.

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Remko Schrijver zal z.s.m. contact opnemen!

Woningaanbod Kleiwegkwartier e.o.