Vacature makelaar bij RE/MAX Totaal Makelaars

's Werelds grootste makelaar, Rotterdams leukste makelaar

Vacature makelaar bij RE/MAX

Wij zijn de grootste makelaar ter wereld maar met de meest lokale aanpak. Pas jij daarbij? Wij zijn voor ons makelaarskantoor op de Goudsesingel 113 in Rotterdam altijd op zoek naar een waardevolle toevoeging aan ons team. 1 + 1 = 3 zeg maar… dat is waar we naar op zoek zijn.

Vacature Social Media Assistent – VERVULD!

Ben je gek op social media, creëer je graag content, denk je graag out of the box en kun je na de lunch geen nee zeggen tegen een toetje? Dan ben jij de perfecte match voor dit leuke team van makelaars in Rotterdam.

Als Social Media Assistent ben je verantwoordelijk voor de online (én offline) uitstraling van het bedrijf. Het creëren van content, het plannen van social media posts, het updaten van webpagina’s en het maken van flyers zijn slechts enkele van je wekelijkse taken. Heb je meer ideeën over hoe bepaalde dingen zouden moeten zijn? Be our guest! Bij RE/MAX is er altijd ruimte om je creativiteit de vrije loop te laten.

Wie zijn we?
RE/MAX Totaal Makelaars is onderdeel van een wereldwijde franchise RE/MAX die bekend is in meer dan 100 landen wereldwijd, met meer dan 7.000 kantoren en meer dan 130.000 makelaars. Ons (landelijk top 5 ) kantoor bestaat uit een team van 15 zelfstandige makelaars die onder dezelfde naam en hetzelfde logo hun diensten aanbieden en ieder specialist zijn in hun eigen wijk in Rotterdam .

Je dagelijkse taken

– Content creëren, inclusief video
– Social media pagina’s beheren
– Online trends volgen
– Individuele makelaars helpen bij het beheren van hun social media pagina’s
– Toezicht houden op social media analytics en rapporten maken
– Flyers ontwerpen
– Podcast opnemen en bewerken
– E-mailcampagnes beheren

En het belangrijkste is dat je altijd je telefoon bij de hand hebt, want er gaat geen dag voorbij zonder een grapje in ons team! Geloof me, dat wil je op camera vastleggen!

Wat RE/MAX Totaal Makelaars biedt

– Competitief salaris
Flexibele werkuren
– Een heerlijke werkruimte in hartje Rotterdam
– 25 vakantiedagen per jaar
– De kans om deel uit te maken van een van de grootste vastgoedbedrijven ter wereld.

Vereisten voor sociale media-assistent

– Kennis van social media platforms is essentieel
– Goede communicatie vaardigheden
– Goede storyteller
– Goed in het zien en creëren van content is wenselijk

Ben je ook een echte Rotterdammer in hart en nieren en kun je goede lokale content creëren? We willen dan je sollicitatie zeker zien!

Geïnteresseerd? stuur ons een e-mail op totaal@remax.nl


Vacature Secretariaat/receptie:

Momenteel helaas geen vacature. Je mag ons altijd een open sollicitatie sturen natuurlijk!

Vacature Makelaar:

RE/MAX Totaal Makelaars is gevestigd in Rotterdam; een stad met meer dan 70 wijken en een kantoor met 13 makelaars. Je begrijpt; dat is wel eens wat groot voor ons en daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega’s.
Onderstaand kun je een brochure over ons aanvragen via de email… Als je na het lezen ervan graag een keer kennis wilt maken, dan horen we je graag! Let op; het gaat bij RE/MAX niet om een baan maar om een carrière als zelfstandig ondernemer. Wel samen, maar toch voor jezelf, zo kun je ons samenvatten…

Functie-eisen:

Wij kijken veel meer naar persoonlijkheid, talent en gedrevenheid dan naar ervaring. Want klanten kiezen voor een makelaar op gevoel! Ervaring in sales/advies is een pré. We leiden je in- en extern op tot makelaar waarbij je gedurende de eerste jaren een mentorship aangaat. Ben je al ervaren? Vraag ons dan vooral ook naar de mogelijkheden! Ben je al even op zoek naar een vacature makelaar? Sluit je aan bij ons!

Onze kernwaarden

Eerlijkheid gaat voor alles

Betrokkenheid bij de klant, geen 9 tot 5 mentaliteit

Wij willen het leukste makelaarskantoor van Rotterdam zijn

Wel zelfstandig ondernemers maar toch collega’s

Vraag hier de brochure Durf te Dromen van RE/MAX aan; laat je gegevens achter en we sturen je de brochure toe!

    Benieuwd naar misschien wel je nieuwe werkplek? Ons kantoor is een plek die inspireert tot samenwerking, een professionele maar toch zeer verwelkomende uitstraling heeft en alle faciliteiten in zich heeft voor de makelaars van ons kantoor. Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen!

    Vacature Makelaar Ben Jij Dit Volgend Jaar

    Vacature makelaar – sta jij hier volgend jaar?