Vacature makelaar bij RE/MAX Totaal Makelaars

's Werelds grootste makelaar, Rotterdams leukste makelaar

Vacature makelaar bij RE/MAX

Wij zijn de grootste makelaar ter wereld maar met de meest lokale aanpak. Pas jij daarbij? Wij zijn voor ons makelaarskantoor op de Goudsesingel 113 in Rotterdam altijd op zoek naar een waardevolle toevoeging aan ons team. 1 + 1 = 3 zeg maar… dat is waar we naar op zoek zijn.

Vacature Secretariaat/receptie:

Momenteel helaas geen vacature. Je mag ons altijd een open sollicitatie sturen natuurlijk!

Vacature Makelaar:

RE/MAX Totaal Makelaars is gevestigd in Rotterdam; een stad met meer dan 70 wijken en een kantoor met 13 makelaars. Je begrijpt; dat is wel eens wat groot voor ons en daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega’s.
Onderstaand kun je een brochure over ons aanvragen via de email… Als je na het lezen ervan graag een keer kennis wilt maken, dan horen we je graag! Let op; het gaat bij RE/MAX niet om een baan maar om een carrière als zelfstandig ondernemer. Wel samen, maar toch voor jezelf, zo kun je ons samenvatten…

Functie-eisen:

Wij kijken veel meer naar persoonlijkheid, talent en gedrevenheid dan naar ervaring. Want klanten kiezen voor een makelaar op gevoel! Ervaring in sales/advies is een pré. We leiden je in- en extern op tot makelaar waarbij je gedurende de eerste jaren een mentorship aangaat. Ben je al ervaren? Vraag ons dan vooral ook naar de mogelijkheden! Ben je al even op zoek naar een vacature makelaar? Try us!

Onze kernwaarden

Eerlijkheid gaat voor alles

Betrokkenheid bij de klant, geen 9 tot 5 mentaliteit

Wij willen het leukste makelaarskantoor van Rotterdam zijn

Wel zelfstandig ondernemers maar toch collega’s

Vraag hier de brochure Durf te Dromen van RE/MAX aan; laat je gegevens achter en we sturen je de brochure toe!

    Benieuwd naar misschien wel je nieuwe werkplek? Ons kantoor is een plek die inspireert tot samenwerking, een professionele maar toch zeer verwelkomende uitstraling heeft en alle faciliteiten in zich heeft voor de makelaars van ons kantoor. Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen!

    Vacature Makelaar Ben Jij Dit Volgend Jaar

    Vacature makelaar – sta jij hier volgend jaar?