Hypotheek

Hypotheekadvies, gratis hypotheekgesprek

Je kan natuurlijk hypotheekadvies inwinnen door de achteroom van je buurjongen te bellen en te vragen hoe hij een hypotheek kreeg zo’n 30 jaar geleden. Of je een bruikbaar advies krijgt laten we even in het midden, maar hoe makkelijk is het als je gewoon een one-stop-go hebt voor de verkoop van je huidige huis, hypotheek advies en de aankoop voor je nieuwe (droom)huis?

 

Open deur: hypotheekadvies is nodig!

Het is een beetje een open deur in trappen, maar goed hypotheekadvies is echt een belangrijk onderdeel van je woon carrière. Zo kan je samen met je hypotheekadviseur kijken naar wat je kunt lenen en welke invloed dat heeft op jouw financiële situatie. Dat helpt je zowel bij het gerichter zoeken naar je nieuwe (droom)huis en het vergroot je kansen op de woningmarkt!

 

Persoonlijk hypotheekadvies vergroot jouw kansen op de woningmarkt

Huh?!? Goed en persoonlijk hypotheekadvies vergroot jouw kansen op de woningmarkt? Ja, het klinkt misschien raar, maar bij een gratis hypotheekgesprek wordt gekeken naar wat je kan lenen, welke hypotheekverstrekker het beste past bij jouw situatie en kunnen problemen rondom de financiering van een nieuw (droom)huis al in een vroeg stadium getackeld worden. Je krijgt dus geen algemeen advies zoals bij de online hypotheekberekenaars. Nee, jouw advies houdt rekening met jouw plannen, dromen en wensen. Zodat jij beter weet welk bod jij op jouw nieuwe (droom)huis kan doen!

 

Persoonlijk en gratis hypotheekgesprek verkleint de kans op teleurstellingen

Oké, ben je nog niet overtuigd van het belang van een hypotheekgesprek? Wist je dat het de kans op vervelende teleurstellingen (lees bijvoorbeeld het blog “De bank levert mij een streek, geen hypotheek” of onze andere blogs) nu en in de toekomst kan verkleinen? Zo informeert de hypotheekadviseur jou over de haken en ogen rondom een hypotheek. Brengt hij de risico’s voor je in beeld en adviseert jou op basis hiervan.

 

Bel ons voor een persoonlijk hypotheekadvies

Dus… Zoek jij een hypotheekadviseur die naar jou luistert, meedenkt en je van elke stap op de hoogte houdt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Klik hier voor het inplannen van een afspraak met één van onze adviseurs. Omdat je al genoeg kosten maakt in je zoektocht naar je nieuwe (droom)huis, is het eerste hypotheekgesprek gratis bij ons!