Makelaar Katendrecht

Makelaar Katendrecht

Rustiek wonen op een Rotterdams schiereiland

Hou je wel van een rustieke buurt? Met oude pakhuizen, gevuld met cafés, restaurants en musea? Hou je wel van een culturele buurt gevuld met barretjes, restaurants en ijssalons? Waai je graag even uit terwijl je een rondje loopt na het eten? Dan is dit de wijk voor jou!

Waar vind je Katendrecht?

Je vindt Katendrecht tussen de Rijnhaven en Maashaven in. Het ligt aan de Nieuwe Maas en zit via de Afrikaanderwijk vast aan Rotterdam.
Het woningaanbod in Katendrecht
Je kunt hier kiezen uit beneden- en bovenwoningen, appartementen en lofts. Met uitzicht op nieuwbouwprojecten zoals Montevideo, New Orleans en De Rotterdam heb je hier al snel een grandioze skyline om naar te kijken.

Het bruisend hart Katendrecht

Deze wijk wordt niet voor niets het culinaire, creatieve en culturele hart van Rotterdam genoemd! Dankzij de renovatie in de jaren tachtig is het aangezicht van de wijk drastisch veranderd. Nu is het de place to be met onder andere de groene kade met een wandelpromenade, een aanlegplaats voor de watertaxi en verschillende kunstwerken. Met de Wilhelminapier, de wandelpromenade en de Fenixloods op loopafstand kan je je hier heerlijk vermaken.
Je vindt hier ook verschillende voorzieningen zoals het openbaar vervoer. Zo zit je voor je het weet in de bioscoop op het Schouwburgplein of speur je naar een mooie outfit in het winkelcentrum Zuidplein. Ben je meer voor een terrasje en wijntje? Daar kan je heerlijk van genieten op het terras van hotel New York en vervolgens met de watertaxi weer naar huis!

De wijkmakelaar

Woon jij graag in één van de multiculturele harten in Rotterdam? Bel ons dan voor een afspraak! Als de Wijkmakelaar van Katendrecht adviseren wij je graag bij de aankoop of verkoop van je appartement of woning. Als wijkmakelaar zijn wij bekend met alle in’s en out’s. Makelaar Katendrecht heet je van harte welkom in de wijk!

Uw wijkmakelaar

In deze wijk hebben we nog geen wijkmakelaar... iets voor jou?

Wordt het tijd voor een nieuwe carrière? Ben jij thuis in deze wijk, werk je graag met mensen en geef je graag eerlijk en goed advies? Klik dan op mij en we vertellen je meer over ons vak en de mogelijkheden bij RE/MAX. Let op, RE/MAX is geen vacature... het is een kans!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Katendrecht zal z.s.m. contact opnemen!

Ons woningaanbod in en om Katendrecht

Wil je contact met de makelaar voor Katendrecht? Laat hieronder je gegevens achter en één van onze makelaars belt om een afspraak te maken!