Makelaar Oud IJsselmonde

Makelaar Oud IJsselmonde

De wijk om te genieten van de Maas en al haar schepen

Ben je een liefhebber van de Maas en haar schepen? Dan is dit de wijk om ieder moment van de dag te genieten van een geweldig uitzicht over rivier en stad! Bedenk je dan ook eens dat de wandelpromenade langs de Nieuwe Maas en de groene oase Eiland van Brienenoord dichtbij liggen, dan is dit de wijk voor jou!

Waar ligt Oud IJsselmonde

Je vindt deze wijk in de deelgemeente IJsselmonde. Je vindt Oud-IJsselmonde tussen de Nieuwe Maas, de wijken Beverwaard, IJsselmonde en Feijenoord in.

Het woningaanbod in Oud-IJsselmonde

In deze wijk vindt je allerlei type woningen van eengezinswoningen tot moderne appartementen in penthouses. Met verschillende nieuwbouwprojecten en de originele architectuur van vroeger, vindt je hier een mooie mix van verschillende bouwtypen. Het zorgt er in ieder geval voor dat je hier voor iedereen wel een geschikte woning kunt vinden!

Je hoeft je hier niet te vervelen!

Met het opgeknapte Adriaen Janszkerk en het Koetshuis in de kern van de wijk, kan je hier heerlijk genieten van de bijzondere architectuur. Met het jaarlijkse evenement met een tweedaags paardenmarkt, kermis, braderie, bingo en ringsteken hoef je je hier niet te vervelen.
De wijk kent een keur aan horeca- en uitgaansgelegenheden, sportscholen en winkels. Je vindt er zelfs de Boksschool van Ronald Hiwat, hier kan je zeker al je frustratie na een lange werkdag kwijt!
Uitvalswegen naar de A15 en A16 liggen op een paar minuten rij-afstand. Combineer dat met een goede tramverbinding naar het centrum en nog eens trein- en busverbindingen, kan je hier alle kanten op. Reis je liever over water? Dan kan je gebruik maken van de fietsveer naar bijvoorbeeld Kralingen.

De wijkmakelaar

Woon jij graag in één van de waterrijke en architectuurrijke buurten in Rotterdam? Als de wijkmakelaar van Oud-IJsselmonde adviseren wij je graag bij de aankoop of verkoop van je (droom-)appartement. Als wijkmakelaar zijn wij bekend met de kansen die er liggen en de ontwikkelingen die verwacht worden in de wijk. Wij zijn makelaar Oud-IJsselmonde en we heten je graag welkom!

Oud IJsselmonde is o.a. gelegen tussen Beverwaard, IJsselmonde en de Nieuwe Maas. Alle wijken vind je hier.

Uw wijkmakelaar

In deze wijk hebben we nog geen wijkmakelaar... iets voor jou?

Wordt het tijd voor een nieuwe carrière? Ben jij thuis in deze wijk, werk je graag met mensen en geef je graag eerlijk en goed advies? Klik dan op mij en we vertellen je meer over ons vak en de mogelijkheden bij RE/MAX. Let op, RE/MAX is geen vacature... het is een kans!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Oud IJsselmonde zal z.s.m. contact opnemen!

Ons woningaanbod in en om Oud IJsselmonde

92% van ons aanbod is binnen 3 weken verkocht

Wij krijgen een 9.6 van meer dan 250 tevreden klanten

Gemiddeld verkopen wij boven de vraagprijs

Wij werken ook 's avonds en in het weekend

Wil je contact met de makelaar Oud IJsselmonde? Laat hieronder je gegevens achter en één van onze makelaars belt om een afspraak te maken!