Makelaar Beverwaard

Makelaar Beverwaard

De wijk van de puntzakken en groene waterlopen

Wist je dat deze wijk gebouwd is in de vorm van een puntzak? En dat het echt een typische Rotterdamse wijk is? Al is het er wel één zonder de stadse drukte en vol met landelijke sfeer! Waar je heerlijk kan ravotten met je kids, wandelen met je partner of even ontspannen thuiskomen met een boek onder de boom.

Waar ligt Beverwaard

Je vindt Beverwaard in het zuidoosten deel van Rotterdam, praktisch gezien naast de A16. De wijk ligt heerlijk centraal en voor je het weet zit je aan de andere kant van het land! Wist je dat de Beverwaard een onderdeel is van het stadsdeel IJsselmonde?

Het woningaanbod in Beverwaard

Hou je van portiekflats of eengezinswoningen met een tuintje? Dan is dit echt waar je wilt wonen! De wijk krijgt haar groene karakter dankzij de brede singels, smalle straten en vele bomen. De wijk staat bol met hofjes, woonerven en singels.
Je hoeft je niet te vervelen wanneer je een sportieve inborst hebt met een (sport)park om de hoek waar je je heerlijk kunt uitleven op de fiets, te voet of op skeelers! Gelukkig kan je in de vele parken ook heerlijk ontspannen door onder een boom te genieten van een boek.

Alles in de buurt

Met goede voorzieningen zoals scholen, speeltuinen en diverse winkels op loopafstand heb je alles binnen bereik. Wel zo handig als je je tijd liever besteed aan een ravotten met je kids of wandelen met je partner!

De wijkmakelaar

Woon jij graag in één van de rustige buurten in Rotterdam met een eigen tuintje? Bel ons dan! Als de wijkmakelaar van Beverwaard adviseren wij je graag bij de aankoop of verkoop van je (droom-)appartement of huis. Als wijkmakelaar zijn wij bekend met de kansen die er liggen en de ontwikkelingen die verwacht worden in de wijk. Wij zijn makelaar Beverwaard en we heten je graag welkom!

Uw wijkmakelaar

In deze wijk hebben we nog geen wijkmakelaar... iets voor jou?

Wordt het tijd voor een nieuwe carrière? Ben jij thuis in deze wijk, werk je graag met mensen en geef je graag eerlijk en goed advies? Klik dan op mij en we vertellen je meer over ons vak en de mogelijkheden bij RE/MAX. Let op, RE/MAX is geen vacature... het is een kans!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Beverwaard zal z.s.m. contact opnemen!

Ons woningaanbod in en om Beverwaard

Wil je contact met de makelaar voor Beverwaard? Laat hieronder je gegevens achter en één van onze makelaars belt om een afspraak te maken!