Makelaar Delfshaven

Makelaar Delfshaven

Wonen in een Rotterdamse jachthaven

Wist je dat deze wijk één van de weinige wijken van Rotterdam is die het bombardement in 1940 overleefden? Vanaf hier vertrokken de Pilgrim Fathers naar Amerika en het is de geboorteplaats van zeeheld Piet Hein! Wonen aan het water, met geschiedenis om je heen en de stadse dynamiek binnen handbereik! Hoe mooi is dat?
Dankzij de Coolhaven varen boten zo de Achterhaven of Middenkous in. Hou je van het maritieme hart van Rotterdam? Dan gaat je hart in deze wijk een stuk harder kloppen!

Waar vind je Delfshaven?

Delfshaven ligt tussen het Lloydkwartier, Bospolder en Coolhaven in. Vanaf de Willem Buytewechstraat bent u binnen enkele minuten in het centrum van Rotterdam met zowel de fiets als openbaar vervoer.
Het woningaanbod in Delfshaven
Omdat dit gebied het bombardement overleefde, vind je hier nog veel historische woningbouw. Dit maakt dan ook dat je hier verschillende type woningen vindt. Met keuze uit huizen zoals eengezinswoningen, appartementen, boven- & benedenwoningen en lofts. Met andere woorden, voor je het weet heb jij jouw droomhuis gevonden!

Ronddwalen in Delfshaven

Met een ruime keuze aan galeries, diverse leuke restaurants, cafés en winkels voor de dagelijkse boodschappen, kan je hier heerlijk ronddwalen langs het water. Dankzij de culturele voorzieningen voel je de creativiteit zinderen in de lucht. Wanneer je zoekt naar groen, rust en stilte kan je terecht in De Schat van Schoonderloo, een bewonersparkje in Delfshaven.
Dankzij de goede voorzieningen met verschillende tram-, bus- en metrolijnen zit je zo in het centrum van Rotterdam.

De wijkmakelaar

Woon jij graag in één van de multiculturele harten in Rotterdam? Bel ons dan voor een afspraak! Als de wijkmakelaar van Delfshaven adviseren wij je graag bij de aankoop of verkoop van je (droom-)appartement of woning. Als wijkmakelaar zijn wij bekend met de kansen die er liggen in de wijk. Wij zijn makelaar Delfshaven en we heten je graag welkom!

Uw wijkmakelaar

In deze wijk hebben we nog geen wijkmakelaar... iets voor jou?

Wordt het tijd voor een nieuwe carrière? Ben jij thuis in deze wijk, werk je graag met mensen en geef je graag eerlijk en goed advies? Klik dan op mij en we vertellen je meer over ons vak en de mogelijkheden bij RE/MAX. Let op, RE/MAX is geen vacature... het is een kans!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Delfshaven zal z.s.m. contact opnemen!

Ons woningaanbod in en om Delfshaven

Wil je contact met de makelaar voor Delfshaven? Laat hieronder je gegevens achter en één van onze makelaars belt om een afspraak te maken!