Makelaar Feijenoord

Makelaar Feijenoord

Water omringd wonen

Woon je graag in een appartement met uitzicht op de Nieuwe Maas? Op fietsafstand van de binnenstad van Rotterdam en nabij openbaar vervoer en goede uitvalswegen? Met parken zoals het Nassauhavenpark in de buurt? Dan is de wijk Feijenoord wel eens de wijk voor jou!

Waar vind je Feijenoord?

Verwar de wijk Feijenoord niet met de huizen rondom het Feijenoord stadion. Ondanks dat de wijk in de buurt ligt van het stadion, komt de naam van het eiland Fyen Noort waar de wijk op ligt. Je vindt de wijk aan de Zuidoever van de Nieuwe Maas en ligt omringt met de Oranjeboomstraat, Feijenoordkade en de Schietloodstraat. In de wijk vind je groene parken zoals het Mallegatpark en het Nassauhavenpark.

Het woningaanbod in Feijenoord

Je vindt hier ruime appartementen, beneden- en bovenwoningen, maisonnette woningen en flats met bijvoorbeeld uitzicht op de Nieuwe Maas. Je vindt er gerenoveerde appartementen en herenhuizen met de charmes van begin 19de eeuw met het comfort en luxe van nu. Door de recente woonbouw projecten vind je hier ook moderne maisonnettewoningen en gezinswoningen met tuin. Daarnaast wordt er nog hard gewerkt aan het Hefkwartier.
Met de Kop van Zuid-Entrepot, het Noordereiland, het Nieuwe Luxor Theater en natuurlijk de Kuip in de buurt heb je volop entertainment en culinaire hoogstanden binnen handbereik. Het is de place to be wanneer je van water en rust houdt met de luxe om je binnen een kwartier in het bruisend hart van Rotterdam onder te dompelen.

De wijkmakelaar

Wil jij in aan de Nieuwe Maas in Rotterdam wonen? Bel ons dan voor een afspraak! Als de wijkmakelaar van Feijenoord adviseren wij je graag bij de aankoop of verkoop van je (droom-)appartement of huis. Als wijkmakelaar zijn wij bekend met de kansen die er liggen en de ontwikkelingen die verwacht worden in de wijk. Wij zijn makelaar Feijenoord en we heten je graag welkom!

Feijenoord is o.a. gelegen tussen Noordereiland, Kop van Zuid-Entrepot en De Esch. Alle wijken vind je hier.

Uw wijkmakelaar

In deze wijk hebben we nog geen wijkmakelaar... iets voor jou?

Wordt het tijd voor een nieuwe carrière? Ben jij thuis in deze wijk, werk je graag met mensen en geef je graag eerlijk en goed advies? Klik dan op mij en we vertellen je meer over ons vak en de mogelijkheden bij RE/MAX. Let op, RE/MAX is geen vacature... het is een kans!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Feijenoord zal z.s.m. contact opnemen!

Ons woningaanbod in en om Feijenoord

Wil je contact met de makelaar voor Feijenoord? Laat hieronder je gegevens achter en één van onze makelaars belt om een afspraak te maken!