Makelaar Noordereiland

Makelaar Noordereiland

Kom jij wonen in Montmartre aan de Maas?

Deze unieke wijk, omringd door de Nieuwe Maas en Koningshaven, is erg geliefd bij creatieve, jonge ondernemers en bewoners. Daarom heet het ook in de volksmond het Montmartre aan de Maas. Je vindt hier prachtige, statige, oude panden met binnenplaatsen die aan alle kanten uitkijken over het water. Woon je hier, op het Noordereiland, dan woon je op een bijzonder stukje Rotterdam én ben je, door De Hef, Koninginnebrug en Willemsbrug in no time waar je maar zijn wilt.

Waar ligt het Noordereiland

Je vindt het Noordereiland aan de andere kant van de oever van de Stadsdriehoek en de Kop van Zuid-Entrepot.

Het woningaanbod op het Noordereiland

Met prachtige statige oude panden, vele binnenplaatsen en het vele groen waan je je hier totaal niet in Rotterdam. Je vindt hier verschillende woningen, variërend van beneden- en bovenwoningen, appartementen en ééngezinswoningen. Volop keuze dus!

Wonen tussen water

De buurt kent een gemoedelijke sfeer waar je dorps woont in de stad. Dit betekent voor ieder wat wils! Doordat de buurt omringd wordt door de Nieuwe Maas aan de noordkant en de Koningshaven aan de zuidkant is de ligging uniek te noemen. Ontdek hier leuke zaakjes, zoals de koffiebar Koozie, Fadi’s voor Arabic food en het zomerse pop-up visrestaurant A La Plancha.
Door de verbinding met de Erasmusbrug en de Willemsbrug bereik je binnen no time het bruisende stadscentrum en bezoek je makkelijk de populaire plekken. De Witte de Withstraat, Oude Haven en Pannekoekstraat zijn o.a. voorzien van verschillende leuke hotspots. Ook de Kop van Zuid en Katendrecht, met haar Fenix Food Factory en Foodhallen, liggen in de directe omgeving waar je kunt genieten van culinaire of recreatieve uitstapjes. Tevens bevindt zich op het Noordereiland ook de opstapplaats voor de watertaxi. Noordereiland it is!

De wijkmakelaar

Woon jij graag in één van de unieke buurten in Rotterdam met een echte artistieke vibe? Als de wijkmakelaar van het Noordereiland adviseren wij je graag bij de aankoop of verkoop van je (droom-)appartement. Als wijkmakelaar zijn wij bekend met de kansen die er liggen en de ontwikkelingen die verwacht worden in de wijk. Wij zijn makelaar Noordereiland en we heten je graag welkom!

Uw wijkmakelaar

In deze wijk hebben we nog geen wijkmakelaar... iets voor jou?

Wordt het tijd voor een nieuwe carrière? Ben jij thuis in deze wijk, werk je graag met mensen en geef je graag eerlijk en goed advies? Klik dan op mij en we vertellen je meer over ons vak en de mogelijkheden bij RE/MAX. Let op, RE/MAX is geen vacature... het is een kans!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Noordereiland zal z.s.m. contact opnemen!

Ons woningaanbod in en om het Noordereiland

Wil je contact met de makelaar voor het Noordereiland? Laat hieronder je gegevens achter en één van onze makelaars belt om een afspraak te maken!