Makelaar Kop van Zuid-Entrepot

Makelaar Kop van Zuid-Entrepot

Bijzonder wonen

Woon je graag modern, met cultuur om de hoek en je werk op loopafstand? In een wijk die bruist van het leven vol met verschillende voorzieningen? Dan is dit jouw wijk!

Waar vind je de Kop van Zuid -Entrepot?

Je vindt de Kop van Zuid – Entrepot aan de voet van de iconische Erasmusbrug. De wijk ligt tussen de Afrikaanderwijk, Feijenoord en de Nieuwe Maas in. Recht tegenover het Noordereiland.

Het woningaanbod in Kop van Zuid-Entrepot

Je vindt hier ruime en moderne appartementen, lofts, woontorens en eengezinswoningen. Omdat dit een vrij recente wijk is, vindt je hier veel moderne woningen die bol staan van comfort, een waanzinnig uitzicht over de skyline van Rotterdam en alle voorzieningen die je maar wenst.

De iconische Kop van Zuid–Entrepot

Je vindt een prachtig woon-, werk- en cultuurwijk aan de voet van de Erasmusbrug. Dankzij onder andere de SS Rotterdam, Hotel New York, het Nieuwe Luxor om de hoek, kun je al cultuur snuiven nog voor je aan je werkdag begint!
Het centrum stopt echt niet bij de Nieuwe Waterweg, het gaat verder bij de Kop van Zuid met onder andere de Wilhelminapier en het Entrepot. In dit prachtig en bruisend deel van Rotterdam vindt je allerlei bezienswaardigheden, activiteiten, cultuur, musea, restaurants, cafés, koffietentjes en markten. Ook zonder eigen vervoer kan je hier goed rondkomen, het openbaar vervoer zit gewoon op loopafstand!
Ben je liever buiten? Met het parkzicht en het Hefpark in de buurt, kun je volop genieten van het groen! Ben je een liefhebber van varen? In de jachthaven zijn ligplaatsen van 5 tot 50 meter beschikbaar. Je vaart van huis zo de Nieuwe Maas op.

De wijkmakelaar

Woon jij graag in één van de bruisende harten van Rotterdam? Bel ons dan voor een afspraak! Als de Wijkmakelaar van Kop van Zuid-Entrepot adviseren wij je graag bij de aankoop of verkoop van je appartement of woning. Als wijkmakelaar zijn wij bekend met waar je het beste woont. Makelaar Kop van Zuid-Entrepot heet je van harte welkom in de wijk!

Uw wijkmakelaar

In deze wijk hebben we nog geen wijkmakelaar... iets voor jou?

Wordt het tijd voor een nieuwe carrière? Ben jij thuis in deze wijk, werk je graag met mensen en geef je graag eerlijk en goed advies? Klik dan op mij en we vertellen je meer over ons vak en de mogelijkheden bij RE/MAX. Let op, RE/MAX is geen vacature... het is een kans!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Kop van Zuid-Entrepot zal z.s.m. contact opnemen!

Ons woningaanbod in en om Kop van Zuid-Entrepot

Wil je contact met de makelaar voor Kop van Zuid-Entrepot? Laat hieronder je gegevens achter en één van onze makelaars belt om een afspraak te maken!