Makelaar de Esch

Makelaar De Esch

Wonen aan de Nieuwe Maas

Met mooie vergezichten over Nieuwe Maas, een natuurpark in de buurt en een overschot aan historie, wie wil hier nu niet wonen? De perfecte wijk voor een ieder die graag bij in de buurt van een stadscentrum woont zonder het contact met de natuur kwijt te raken!

Waar vind je De Esch?

Je vindt deze wijk in het stadsdeel Kralingen-Crooswijk. Wist je dat hier voorheen het drinkwaterleidingterrein van Rotterdam lag? De wijk ligt tussen het Rivium, de Struisenburg en de Nieuwe Maas in.

Het woningaanbod in De Esch

De Esch is een ruim opgezette wijk aan de Maas met een maritieme sfeer. Je vindt hier voornamelijk appartementen en eengezinswoningen.
De voordelen van wonen in de stad met het centrum op fietsafstand worden hier gecombineerd met een fijne woning met ruime zonnige tuin/terras op een rustige plek in een zeer plezierige, kindvriendelijke buurt.

Alles binnen handbereik

Je vindt hier tram- en treinverbindingen naar het centrum van de stad en de treinstations Blaak en Centraal. Reis je liever over het water? Dan kan je via de watertaxi naar het hart van Rotterdam. Dat is nog eens anders dan anders!
Ook de ring van Rotterdam is binnen handbereik dankzij de uitvalswegen in de directe omgeving. In deze wijk hoef je niet te zoeken naar een winkelcentrum, basisschool, kinderopvang, horecagelegenheid, speeltuinen, sportverenigingen of een natuurgebied, alles is binnen handbereik. Toch fijn, voor hetzelfde geld zou je je maar vervelen bij de vergezichten over de Nieuwe Maas!

De wijkmakelaar

Woon jij graag in één van de multiculturele harten in Rotterdam? Bel ons dan voor een afspraak! Als de wijkmakelaar van De Esch adviseren wij je graag bij de aankoop of verkoop van je appartement of woning. Als wijkmakelaar zijn wij bekend met de beste straten om in te wonen in De Esch. Makelaar De Esch heet je van harte welkom in de wijk!

Uw wijkmakelaar

In deze wijk hebben we nog geen wijkmakelaar... iets voor jou?

Wordt het tijd voor een nieuwe carrière? Ben jij thuis in deze wijk, werk je graag met mensen en geef je graag eerlijk en goed advies? Klik dan op mij en we vertellen je meer over ons vak en de mogelijkheden bij RE/MAX. Let op, RE/MAX is geen vacature... het is een kans!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar De Esch zal z.s.m. contact opnemen!

Ons woningaanbod in en om De Esch Rotterdam

Wil je contact met de makelaar De Esch ? Laat hieronder je gegevens achter en één van onze makelaars belt om een afspraak te maken!