RE/MAX op één na beste makelaar

Wie is de beste makelaar van Nederland?

REMAX uitstekende makelaar

De onafhankelijke beoordelingssite voor makelaars Wieisdebestemakelaar.nl heeft begin januari 2020 de awards voor 2019 bekendgemaakt. Naar aanleiding hiervan kregen wij al het keurmerk ‘uitstekende makelaar‘, maar nog mooier was dat wij na onze collega Arnold Taal uit Den Haag op de tweede plaats in Zuid-Holland zijn geëindigd. Een teamprestatie waar we bijzonder #trots op zijn… wat niet wegneemt dat er ruimte is voor verbetering natuurlijk ;-).

Landelijk waren er in totaal 59 makelaars met een score van hoger dan 8, waardoor wij ons met een klanttevredenheid van 9,46 mogen meten met de beste makelaars van Nederland.

Over de afgelopen jaren hebben wij inmiddels ruimschoots meer dan 250 beoordelingen gekregen van onze klanten. Een aantal van deze beoordelingen kun je teruglezen bij onze reviews. Wij blijven met ons team de komende jaren in Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Hoogvliet, Spijkenisse en Capelle aan den IJssel keihard aan de weg timmeren om onze klanttevredenheid minimaal op hetzelfde niveau te houden. Maar… het begint met ambitie.