Makelaar Schiedam

Schiedam, de stad met haar eigen jeneverproductie

Schiedam, een stad gelegen tussen Rotterdam en Vlaardingen, staat wereldwijd bekend om haar jeneverproductie, de historische binnenstad met haar havens en de hoogste windmolens ter wereld.

De culturele stad vol bezienswaardigheden, makelaar Schiedam neemt je mee door de stad

Met bezienswaardigheden zoals de Grote markt, de Grote of Sint Janskerk en de vele historische stadsgezichten is Schiedam een cultuurrijke stad. Schiedam is een beschermd stadsgezicht dankzij de vele rijks-, gemeentelijke en oorlogsmonumenten. Dat zie je met gemak terug in de historische panden aan de grachten en de kleine haventjes.

Naast haar musea en culturele centra kent Schiedam een groeiend aantal terugkerende evenementen en festivals zoals het Fotofestival Schiedam, Muziek op het Water en Opera aan de Schie.

Schiedam, de stad voor iedereen

Dankzij het bruisende hart is Schiedam de stad voor stellen en singles die het stadse leven willen ervaren. Met de groene polders tussen Rotterdam en Vlaardingen is Schiedam ook de stad voor oudere stellen die gesteld zijn op hun rust. Ook jonge gezinnen vinden hun plek in Schiedam dankzij de ongeveer 35 scholen voor basisonderwijs, voortgezet onderwijs, speciaal onderwijs en MBO.

Schiedam is een bruisende stad waar je het stadsleven kunt mixen met het plattelandsleven dankzij de vele polders in de omgeving.

De stad voor elke beurs, makelaar Schiedam weet waar je het beste woont

Met wijken zoals Kethel, de Kerkbuurt, Groenoord en Nieuwland is er altijd wel een geschikte buurt. Met keuze uit beneden- en bovenwoningen, eengezinswoningen, appartementen en herenhuizen. Kortom, voor elke beurs is er een geschikte woning te vinden!

De stad voor globetrotters!

Met de A4 naast en de A20 door Schiedam heen, is ze goed bereikbaar. Daarnaast is Schiedam ook met openbaar vervoer goed te bereiken dankzij de goede bus-, metro-, tram- en treinlijnen. Voor je het weet zit je in Rotterdam, Vlaardingen of zelfs aan de andere kant van het land. Dat maakt Schiedam zo’n veelzijdige stad!

Makelaar Schiedam weet waar het ‘t beste woont in Schiedam. Wil je advies over de aankoop of verkoop van een huis of appartement? Neem dan contact met ons op! Ook voor een gratis en vrijblijvend eerste hypotheekgesprek kun je bij ons terecht!

Uw wijkmakelaar

In deze wijk hebben we nog geen wijkmakelaar... iets voor jou?

Wordt het tijd voor een nieuwe carrière? Ben jij thuis in deze wijk, werk je graag met mensen en geef je graag eerlijk en goed advies? Klik dan op mij en we vertellen je meer over ons vak en de mogelijkheden bij RE/MAX. Let op, RE/MAX is geen vacature... het is een kans!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Schiedam zal z.s.m. contact opnemen!    Aanbod van Makelaar Schiedam (e.o.)