Makelaar Vlaardingen

Vlaardingen, de haringstad van Nederland

Vlaardingen, een stad tussen Schiedam, Delft en Midden-Delfland, Maassluis en Maasland en op steenworp afstand van Rotterdam. Deze stad staat wereldwijd bekend om haar visserij. Ondanks dat de visserij ondertussen verleden tijd is, vind je in de Oude Haven en de Koningin Wilhelminahaven nog genoeg herinneringen aan vroeger. Makelaar Vlaardingen neemt je op sleeptouw door deze bijzondere stad.

De stad met een vooruitstrevend en eigen karakter

Vlaardingen kent eigen specialiteiten zoals het “ijzerkoekje” en “schelvispekel” en heeft een eigen nachtburgermeester! Ook wanneer je een sportieve inslag hebt, kan je terecht in Vlaardingen dankzij de verschillende sportverenigingen.
Ben je gek van atletiek, waterscouting of vliegvissen? Dan kan je je hart ophalen in het poldergebied rondom Vlaardingen. Vlaardingen is niet voor niets in 2010 uitgeroepen tot de meest “Groenste Gemeente van Europa”.
Jaarlijks vindt de uitreiking van de Geuzenpenning, de Nederlandse onderscheiding die in Vlaardingen wordt uitgereikt aan mensen of organisaties die zich op bijzondere wijze inzette in hun strijd voor democratie en tegen dictatuur, racisme en discriminatie. Vlaardingen is een vooruitstrevende stad die zich nu al inzet voor de wereld van morgen.

Vlaardingen, de stad voor elke beurs; makelaar Vlaardingen laat je wonen!

In Vlaardingen vind je de wijken Centrum, de Westwijk, Vettenoorde Polder, Oostwijk, Vlaardinger Ambacht, Holy-Zuid, Holy-Noord en Broekpolder. Er is dan ook volop keuze waar je kunt wonen. Dankzij de vele huur- & koopwoningen kan je terecht in Vlaardingen ongeacht je beurs. Je kan kiezen uit woonboerderijen, penthousen, appartementen, maisonnettes, eengezinswoningen, villa’s en ruime tussenwoningen.

De stad voor globetrotters!

Met de tram-, trein- & metrolijnen is Vlaardingen een goed bereikbare stad voor iedereen zonder een auto of rijbewijs. Voor je het weet zit je in Rotterdam, Schiedam of zelfs aan de andere kant van het land. Dankzij de A4 en de A20 kan je ook met een auto overal heen zonder problemen.

Makelaar Vlaardingen weet waar het ‘t beste woont in Vlaardingen. Wil je advies over de aankoop of verkoop van een huis of appartement? Neem dan contact met ons op! Ook voor een gratis en vrijblijvend eerste hypotheekgesprek kun je bij ons terecht!

Uw wijkmakelaar

In deze wijk hebben we nog geen wijkmakelaar... iets voor jou?

Wordt het tijd voor een nieuwe carrière? Ben jij thuis in deze wijk, werk je graag met mensen en geef je graag eerlijk en goed advies? Klik dan op mij en we vertellen je meer over ons vak en de mogelijkheden bij RE/MAX. Let op, RE/MAX is geen vacature... het is een kans!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Vlaardingen zal z.s.m. contact opnemen!    Aanbod van Makelaar Vlaardingen (e.o.)