Makelaar Zuidplein

Makelaar Zuidplein

Aantrekkelijk en centraal wonen

Woon je graag centraal in Rotterdam op loopafstand van groen en water? Woon je graag op minder dan 15 minuten van het centrum van Rotterdam? In de buurt van winkelcentra, uitgaansgelegenheden en natuur terwijl je in het hart van Rotterdam woont. Dat bereik je allemaal wanneer je hier woont. Rest ons nog maar één vraag, watvoor huis zoek je?

Waar ligt Zuidplein

Je vindt Zuidplein tussen Carnisse, Tarewbuurt, Millinxbuurt, het Zuiderpark en De Vaan. Aan het Zuiderparkweg en de Doklaan. Op 5 minuten afstand van de A15 woon je hier echt centraal en zit je binnen no time in het hart van Rotterdam of zomaar aan de andere kant van het land.

Het woningaanbod in Zuidplein

In deze wijk vindt je verschillende type woningen, variërend van beneden- & bovenwoningen, studio’s, appartementen en eengezinswoningen. Je kunt er zelfs slagen voor een huis met een tuin. Kortom voor ieder wat wils!

De alles-is-in-de-buurt-vibe

Zuidplein, het hart van Rotterdam-Zuid. Wil je werkelijk álle faciliteiten bij de hand hebben, dan ben je in de wijk Zuidplein aan het goede adres. Met een groot winkelcentrum, Theater Zuidplein, Ahoy en de vele ontwikkelingen en faciliteiten in de wijk, is Zuidplein aantrekkelijk om te wonen en ontspannen.
De wijk Zuidplein is het hart van Rotterdam-Zuid. In en rond de wijk zijn tal van voorzieningen zoals Zwembad Charlois, Theater Zuidplein, Ahoy en Winkelcentrum Zuidplein. Om nog te zwijgen over de mogelijkheden in het centrum van Rotterdam.
Dankzij het Zuiderpark op de hoek

De wijkmakelaar

Als de wijkmakelaar van Zuidplein adviseren wij je graag bij de aankoop of verkoop van je (droom-)appartement. Als wijkmakelaar zijn wij bekend met de kansen die er liggen en de ontwikkelingen die verwacht worden in de wijk. Wij zijn makelaar Zuidplein en we heten je graag welkom!

Zuidplein is o.a. gelegen tussen Bloemhof, Charlois en Carnisse.

Uw wijkmakelaar

In deze wijk hebben we nog geen wijkmakelaar... iets voor jou?

Wordt het tijd voor een nieuwe carrière? Ben jij thuis in deze wijk, werk je graag met mensen en geef je graag eerlijk en goed advies? Klik dan op mij en we vertellen je meer over ons vak en de mogelijkheden bij RE/MAX. Let op, RE/MAX is geen vacature... het is een kans!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Zuidplein zal z.s.m. contact opnemen!

Ons woningaanbod in en om Zuidplein

Wil je contact met de makelaar Zuidplein? Laat hieronder je gegevens achter en één van onze makelaars belt om een afspraak te maken!