Makelaar Oud-Charlois

Makelaar Oud-Charlois

Historisch wonen

Houd je wel van een beetje historisch wonen? Een buurt waar je je gewoon als in de zestiende eeuw kunt wanen zonder door de tijd te hoeven reizen? Dan is Oud-Charlois met haar prachtig historisch centrum de wijk voor jou!

Waar vind je Oud-Charlois?

Je vindt Oud-Charlois tussen de Nieuwe Maas in het noorden, de Dorpsweg in het oosten, de Kromme Zandweg in het zuiden en de Waalhaven in het westen.

Het woningaanbod in Oud-Charlois

Je vindt hier (gerenoveerde) appartementen, maisonnette woningen, beneden- en/of bovenverdiepingen! Met nieuwbouw projecten zoals de Hoge Maas heb je hier keuze genoeg.

De kracht van Oud-Charlois

De kracht van Oud-Charlois zit hem in de bevlogen bewoners die allerlei grote en kleine evenementen organiseren zoals Bazar Bizar, Kunstweekend Charlois en het Blommenfesteijn. De wijk staat bol van karakter en groen, wat menig hart van de kunstenaars en creatieve ondernemers harder doet kloppen.

Met makelaar Oud-Charlois door de buurt

Met vier basisscholen, vijf voortgezet onderwijs scholen, een eigen bibliotheek en allerlei cursussen in het wijkgebouw Oud-Charlois, kan je hier je leven lang leren! Houd je meer van winkelen, dan kun je terecht aan de Wolphaertsbocht, Katendrechtse Lagedijk of de Boergoensestraat. Met twee wijkparken Dokhavenpark en het Karel de Stouteplantsoen, heb je aan groen meer dan genoeg.
Combineer dat met het openbaar vervoer, een watertaxi en de binnenstad op een paar autominuten afstand, kan je hier alle kanten op. Dankzij de Maastunnel in de buurt heb je een uitstekende verbinding tussen het noord- en zuiddeel van Rotterdam.

De wijkmakelaar

Woon jij graag in één het historisch hart in Rotterdam? Bel mij dan voor een afspraak! Als de Wijkmakelaar van Oud-Charlois adviseer ik je graag bij de aankoop en verkoop van je appartement of woning. Als wijkmakelaar ben ik bekend met alle in’s en out’s. Mijn naam is Maxelle Quint, makelaar Oud-Charlois en ik heet je graag welkom!

Uw wijkmakelaar

Trotse moeder van één zoon. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan paarden. Ik ben een echte (geboren) Rotterdamse; ik woon vlakbij de wijk waar ik als wijkmakelaar werk. Als klein meisje groeide ik op in Charlois en reed op mijn rolschaatsen naar Zuidplein... als er iemand thuis is in Charlois dan ben ik het!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Oud-Charlois zal z.s.m. contact opnemen!

Ons woningaanbod in Rotterdam-Charlois

Wil je contact met de makelaar voor Oud-Charlois? Laat hieronder je gegevens achter en Maxelle belt om een afspraak te maken!