Makelaar Bloemhof

Makelaar Bloemhof

Jong en centraal wonen

Dit is één van de jongste wijken van heel Rotterdam! Dankzij de vele gezinnen, vinden jouw kinderen makkelijk een leeftijdsgenootje om mee buiten te spelen. Hou je graag van een wat meer stedelijke opbouw, met kleine pleintjes en hofjes? Dan is dit de buurt voor jou.

Waar vind je de Bloemhof?

Je vindt de Bloemhof in het hart van deelgemeente Feijenoord. De wijk wordt begrensd door de Putselaan en de Hillevliet in het noorden, de Groene Hilledijk in het Oosten, de Strevelsweg in het zuiden en de Dordtselaan in het westen.

Het woningaanbod in de Bloemhof

Deze wijk staat bol van de verschillende bouwtechnieken en woonvormen. Je kan bijna zeggen dat geen enkele straat hetzelfde oogt!
Vindt jij het leuk om in een portiekwoning te wonen, die niet standaard is? Dan kan je hier je hart ophalen! Naast portiekwoningen, vindt je hier ook eengezinswoningen en appartementencomplexen. In deze wijk is er letterlijk voor ieder wat wils!

De Bloemhof heeft mogelijkheden te over

Gelukkig hoef je je ook in deze wijk niet te vervelen. Jonge kinderen kunnen heerlijk ravotten op één van de kleine pleintjes of in de plantsoenen. Volwassenen vinden hun vermaak bij de bioscoop (Pathe de Kuip), bowlingbaan of winkelgelegenheid (winkelcentrum Zuidplein). Mocht je toch liever in het hart van Rotterdam zitten, dan ben je er zo.

De wijkmakelaar

Woon jij graag in één van de jongste wijken van Rotterdam? Bel ons dan voor een kennismaking en om je wensen te bespreken! Als de wijkmakelaar van Blijdorp adviseren wij je graag bij de aankoop of verkoop van je (droom-)appartement of huis. Als wijkmakelaar zijn wij bekend met de kansen die er liggen en de ontwikkelingen die verwacht worden in de wijk. Wij zijn makelaar Blijdorp en we heten je graag welkom!

Uw wijkmakelaar

In deze wijk hebben we nog geen wijkmakelaar... iets voor jou?

Wordt het tijd voor een nieuwe carrière? Ben jij thuis in deze wijk, werk je graag met mensen en geef je graag eerlijk en goed advies? Klik dan op mij en we vertellen je meer over ons vak en de mogelijkheden bij RE/MAX. Let op, RE/MAX is geen vacature... het is een kans!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Bloemhof zal z.s.m. contact opnemen!

Ons woningaanbod in en om Bloemhof

Wil je contact met de makelaar voor Bloemhof ? Laat hieronder je gegevens achter en één van onze makelaars belt om een afspraak te maken!