Makelaar Carnisse

Makelaar Carnisse

Levendig wonen

Carnisse is een centraal gelegen buurt met alle voorzieningen die je je maar kan wensen. Voor groenliefhebbers hebben we het dan over het Zuiderpark waar je je hart kunt ophalen met hardlopen, zonnen en/of BBQ’en met vrienden.
Voor de gemaksdieren hebben we het over een wijk waar je letterlijk elke dag van de week een ander eetzaakje kan inlopen voor een heerlijke kop koffie of afhaalmaaltijd! Voor de sensatie zoekers hebben we het over het Zuidplein Theater of evenementenhal Ahoy waar je verschillende shows kunt bijwonen.
Kortom, wanneer je van leven in de brouwerij houdt, dan is dit jouw wijk!

Waar vind je Carnisse?

Carnisse wordt begrensd door de Goereesestraat, Pleinweg en de Dorpsweg. De wijk heeft zelf groene pleintjes zoals het Amelandseplein dat niet onder doet voor het Zuiderpark.

Het woningaanbod in Carnisse

Je vindt in deze wijk voornamelijk portiek- en bovenwoningen in de jaren 40 – 50 stijl. Ook kan je kiezen uit nieuwbouwprojecten aan de Lepelaarsingel en Katendrechtse Lagendijk. De keuze in het type woningen is in deze wijk wel enigszins beperkt, een vrijstaande villa ga je hier niet vinden!

Het centrale karakter van Carnisse

Carnisse ligt centraal in het hart van Rotterdam. Tal van voorzieningen kan je gewoon lopend bereiken, kan je eindelijk die BOB thuislaten! Voor je het weet sta je op het winkelcentrum Zuiplein, voor de deur bij het theater Zuidplein of lig je in het bad van het zwembad Charlois. Woon je graag concerten bij? Dan hoef je voor de Ahoy in ieder geval geen BOB te regelen!

De wijkmakelaar

Woon jij graag in één van de meest centrale en levendige wijken in Rotterdam? Bel ons dan voor een afspraak! Als de wijkmakelaar van Carnisse adviseren wij je graag bij de aankoop of verkoop van je (droom-)appartement of huis. Als wijkmakelaar zijn wij bekend met de kansen die er liggen en de ontwikkelingen die verwacht worden in de wijk. Wij zijn makelaar Carnisse en we heten je graag welkom!

Uw wijkmakelaar

In deze wijk hebben we nog geen wijkmakelaar... iets voor jou?

Wordt het tijd voor een nieuwe carrière? Ben jij thuis in deze wijk, werk je graag met mensen en geef je graag eerlijk en goed advies? Klik dan op mij en we vertellen je meer over ons vak en de mogelijkheden bij RE/MAX. Let op, RE/MAX is geen vacature... het is een kans!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Carnisse zal z.s.m. contact opnemen!

Ons woningaanbod in en om Carnisse

Wil je contact met de makelaar voor Carnisse? Laat hieronder je gegevens achter en één van onze makelaars belt om een afspraak te maken!