Makelaar Zuiderpark

Makelaar Zuiderpark

Wonen in het bruisende tweede hart van Rotterdam

Woningen waarbij je vanaf je terras zo het Zuiderpark inloopt, is toch de droom van iedereen? In de groene parel van Zuid waar je heerlijk kunt ontspannen, sporten of een festival bezoeken? Dat kan allemaal in de wijk Zuiderpark!

Waar ligt de Zuiderpark

Je vindt het Zuiderpark in Rotterdam Zuid rondom de wijk Pendrecht, langs de A15. Je loopt vanuit de wijken Charlois, Lombardijen, Pendrecht, Waalhaven en Oud-Charlois zo het Zuiderpark in.

Het woningaanbod in de Zuiderpark

In de groene zone langs de A15 staan de enige woningen langs de Charloise Lagedijk en de Smitshoekseweg. De woningen bestaan voornamelijk uit eengezinswoningen en boerderijen. Met het nieuwbouwproject In het Zuiderpark (start begin 2020) komen daar binnenkort parkwoningen, terraswoningen, stadswoningen en poortwoningen bij!

De bruisende-vibe

Rotterdam-Zuid bruist en dat merk je! Het is het tweede stadscentrum in wording en het wordt alleen maar mooier. In het Zuiderpark ontstaat een nieuwe woonwijk met een geweldig aanbod met hoogwaardige en duurzame koopwoningen met tuin. Met de energiezuinige en duurzame woningen in de Parel van Zuidwijk woon je hier modern! Je kan hier gasloos wonen dankzij de stadsverwarming en zonnepanelen.
Op het Sportplaza en bij het Zuiderpark Avonturen Point worden regelmatig gratis activiteiten georganiseerd! Met de Ahoy in de buurt, waar ook jaarlijks grote en kleinere evenementen plaatsvinden zoals een kermis, circus en rommelmarkt hoef je je in ieder geval nooit te vervelen.
Dankzij de nabijheid van de A15, verschillende metrolijnen ben je binnen no time in het hart van Rotterdam of in één van de nabije steden.

De wijkmakelaar

Als de wijkmakelaar van Zuiderpark adviseren wij je graag bij de aankoop of verkoop van je (droom-)appartement. Als wijkmakelaar zijn wij bekend met de kansen die er liggen en de ontwikkelingen die verwacht worden in de wijk. Wij zijn makelaar Zuiderpark en we heten je graag welkom!

Zuiderpark is o.a. gelegen tussen Zuidwijk, Pendrecht en Zuidplein.

Uw wijkmakelaar

In deze wijk hebben we nog geen wijkmakelaar... iets voor jou?

Wordt het tijd voor een nieuwe carrière? Ben jij thuis in deze wijk, werk je graag met mensen en geef je graag eerlijk en goed advies? Klik dan op mij en we vertellen je meer over ons vak en de mogelijkheden bij RE/MAX. Let op, RE/MAX is geen vacature... het is een kans!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Zuiderpark zal z.s.m. contact opnemen!

Ons woningaanbod in en om Zuiderpark

Wil je contact met de makelaar Zuiderpark? Laat hieronder je gegevens achter en één van onze makelaars belt om een afspraak te maken!