Makelaar Zuidwijk

Zuidwijk

Wonen in de Zuidelijke Tuinsteden

Woon jij graag in een hofje in een groene omgeving zoals de Zuidelijke Tuinsteden van Rotterdam? Aan de rand van het Zuiderpark en op korte afstand van het openbaar vervoer, metroverbinding naar Rotterdam Centrum, scholen, kerken en winkels? Dan is de Zuidwijk misschien wel jouw nieuwe thuis! Makelaar Zuidwijk Monique Ijzelenberg neemt je mee door de wijk.

Het woningaanbod in de Zuidwijk

Je vindt de Zuidwijk in het zuiden van het Rotterdamse stadsdeel Charlois. De wijk ligt tussen de Zuiderparkweg, de Oldegaarde, de Vaanweg en het Havenspoorpad in. Met als belangrijkste verkeersader en winkelstraat de Slinge!
De wijk bestaat uit 8 overzichtelijke deelbuurten met veel groen en een mengeling van eengezinswoningen en gestapelde strokenbouw, met op enkele hoeken hoogbouw en hier en daar een korte winkelstrook.
Door de grote woningnood vind je hier compacte duplexwoningen zoals de 2-laagse woningen in de horstenbuurt en de 4-laagse woningen in de kampenbuurt. Er wordt nog steeds druk aan de wijk gebouwd met nieuwbouwprojecten. Mede hierdoor is de Zuidwijk rijk aan beneden- & bovenwoningen, portiekflats en eengezinswoningen met tuin.

De voorzieningen in de Zuidwijk

De Zuidwijk is een diverse wijk vol met kleine supermarkten en verschillende winkelstraten. Aan entertainment vind je hier ook genoeg keuze met Ro!Entree. En op steenworp afstand ligt het Ahoy, waar artiesten van over de wereld optreden. Met het Zuiderpark om de hoek en de speeltuinvereniging en de korfbalvereniging in de buurt kan je ook je sportieve hobby’s met een gerust hart uitoefenen.

Makelaar Zuidwijk

Is Rotterdam Zuid jouw place to be? Bel mij dan voor een afspraak! Als makelaar Zuidwijk adviseer ik je graag bij de aankoop en verkoop van je woning. Ik ben bekend met alle in’s en out’s van de Zuidwijk, en adviseer jou graag. Mijn naam is Monique Ijzelenberg en ik heet je graag welkom in Zuidwijk.

Uw wijkmakelaar

Geboren Surinaamse, getogen Feijenoorder. Gezin van 4, woonachtig in Barendrecht. Liefhebber van mensen en huizen. Achter eenieder zit een verhaal. Mijn drive: jouw huis voor de beste prijs verkopen.

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Zuidwijk zal z.s.m. contact opnemen!

Woningaanbod Zuidwijk

Wil je contact met de makelaar voor Zuidwijk? Laat hieronder je gegevens achter en Monique belt om een afspraak te maken!