Monique IJzelenberg

Monique IJzelenberg

Mijn naam is Monique IJzelenberg, werkzaam als zelfstandig makelaar bij RE/MAX Totaal Makelaars. Ik ben geboren in Suriname en getogen in Rotterdam Feijenoord.

Als kind droomde ik van een baan als stewardess. Jammer genoeg spatte die droom tijdens de selectieprocedure uiteen, omdat ik anderhalve centimeter te klein was. Daarom zette ik mijn carrière bij McDonalds als gastvrouw en later als horecamanager voort.

Na de aanschaf van mijn eerste huis, knapten mijn moeder en ik het huis op. Dat startte mijn liefde voor het verbouwen van huizen. Tot op de dag van vandaag klus ik graag in mijn eigen huis en is het één van mijn hobby’s om oude meubels op te knappen. Vanaf het moment dat ik mijn eerste huis opknapte, begon ik anders naar huizen te kijken. Ik begon ze te zien als een verhaal en raakte daardoor nog meer gefascineerd door (oude) gebouwen, paleizen, herenhuizen en architectuur in het algemeen.

Toen de kans om makelaar te worden op mijn pad kwam, twijfelde ik geen moment. Al snel bleek het een perfecte combinatie te zijn. Mijn liefde voor het verhaal van mensen en huizen kan ik nu perfect combineren in mijn werk! Voor mij als makelaar is het contact met jou erg belangrijk. Zo heb ik graag oog en oor voor jouw verhaal en geef ik je oprecht en eerlijk advies.

Als aankoopmakelaar help ik jou graag op professionele wijze bij het aankopen van jouw droomhuis! Daarnaast denk ik graag met je mee, want wellicht is met wat aanpassingen van een gewoon huis, wel jouw droomhuis te maken.

Bij de verkoop van jouw woning ontzorg ik je graag tijdens het verkooptraject. Bij elke verkoop is mijn drive: om ook jouw woning voor de beste prijs te verkopen.
Zoek jij een eerlijke en oprechte makelaar, die volledig voor jouw belang gaat? Neem dan contact met mij op via 06 45 77 03 67 dan plannen we gelijk een kennismakingsgesprek in!

Specialisaties

Monique IJzelenberg

Makelaar 010-4535920 06-45770367
Mijn wijk: Zuidwijk
Geboren Surinaamse, getogen Feijenoorder. Gezin van 4, woonachtig in Barendrecht. Liefhebber van mensen en huizen. Achter eenieder zit een verhaal. Mijn drive: jouw huis voor de beste prijs verkopen.

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Monique IJzelenberg zal z.s.m. contact opnemen!

NIEUW in de verkoop