Makelaar Pendrecht

Makelaar Pendrecht

Wonen in één van de Zuidelijke Tuinsteden in Rotterdam

Het is een groene wijk vol kindvriendelijke routes en voorzieningen waar een deel van de kleinere huizen ruimte maakt voor grotere gezins- en seniorenwoningen. Dankzij het aangrenzende Zuiderpark wordt deze wijk steeds meer en meer gewild onder de Rotterdammers.

Waar ligt Pendrecht

Je vindt Pendrecht aan de zuidrand van Rotterdam en ten westen van metrostation Slinge. De wijk wordt begrensd door de Groene Kruisweg in het westen, de Oldegaarde in het noorden, de Zuiderparkweg in het oosten en de Charloisse Lagedijk in het zuiden. Met de Slinge als belangrijkste verkeersader en winkelstraat!

Het woningaanbod in Pendrecht

In de afgelopen jaren is er veel gerenoveerd binnen Pendrecht. Zo hebben oude huizen plaatsgemaakt voor ruim opgezette nieuwbouwprojecten zoals in de Zierikzeebuurt en Herkingenbuurt. Eind 2008 is in Pendrecht-Zuid een start gemaakt met de nieuwbouw van eengezinswoningen, seniorenflats en appartementen. Deze zijn bedoeld voor een mix van gezinnen, ouderen en starters.

De tuin-vibe

Door de ruime opzet, brede straten en groene karakter wordt Pendrecht ook wel één van de Zuidelijke Tuinsteden genoemd. Dat betekent niet dat je je hoeft te vervelen binnen Pendrecht. Centraal in de wijk vind je bijvoorbeeld het winkelcentrum Plein 1953, hier kan je met gemak je dagelijkse boodschappen halen. Dankzij de verschillende culturen kan je hier net zo makkelijk slagen voor een speltbrood als voor een goede roti!
Dankzij metrostation de Slinge, de verschillende bushaltes en de snelwegen A15 en A4 binnen een paar minuten, woon je hier super centraal. Je bent zo voor een concert in de Ahoy, voor een shoppingtrip op Zuidplein en als je wilt zelfs zo in Blijdorp voor een dagje dierentuin!

De wijkmakelaar

Woon jij graag in één van de multiculturele buurten in Rotterdam met zoveel groen dat het net als een tuin voelt? Als de wijkmakelaar van Pendrecht adviseren wij je graag bij de aankoop of verkoop van je (droom-)appartement. Als wijkmakelaar zijn wij bekend met de kansen die er liggen en de ontwikkelingen die verwacht worden in de wijk. Wij zijn makelaar Pendrecht en we heten je graag welkom!

Pendrecht is o.a. gelegen tussen Zuidwijk en Oud-Charlois.

Uw wijkmakelaar

In deze wijk hebben we nog geen wijkmakelaar... iets voor jou?

Wordt het tijd voor een nieuwe carrière? Ben jij thuis in deze wijk, werk je graag met mensen en geef je graag eerlijk en goed advies? Klik dan op mij en we vertellen je meer over ons vak en de mogelijkheden bij RE/MAX. Let op, RE/MAX is geen vacature... het is een kans!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Pendrecht zal z.s.m. contact opnemen!

Ons woningaanbod in en om Pendrecht

92% van ons aanbod is binnen 3 weken verkocht

Wij krijgen een 9.6 van meer dan 250 tevreden klanten

Gemiddeld verkopen wij boven de vraagprijs

Wij werken ook 's avonds en in het weekend

Wil je contact met de makelaar Pendrecht? Laat hieronder je gegevens achter en één van onze makelaars belt om een afspraak te maken!