Makelaar Tarwewijk

Makelaar Tarwewijk

Een echt oude stadswijk met een jonge moderne vibe

De ideale wijk voor stads en betaalbaar wonen. Je vindt hier plek voor studenten, gezinnen en ouderen! Dankzij de variatie in de bouwstijl en het groen in de wijk, voelt het niet alsof je in de binnenstad van Rotterdam woont.

Waar ligt de Tarwewijk

Je vindt de Tarwewijk in het noordoosten van het Rotterdamse stadsdeel Charlois. In het noorden wordt de Tarwewijk begrensd door de Maashaven, aan de oostzijde vindt je de deelgemeente Feijenoord op de Dordtselaan. Het ligt tegen Oud-Charlois, Carnisse en Zuidplein aan.

Het woningaanbod in de Tarwewijk

Hier kun je kiezen uit portiekwoningen, (moderne) appartementen, beneden- en bovenwoningen, en eengezinswoningen. Wist je dat deze buurt recent gerenoveerd is waarbij een eigen wijkpark is gecreëerd? Je kan hier zowel slagen voor nieuwbouw en bestaande bouw!

De hier-kan-alles-vibe

Voor entertainment kan je terecht in onder andere het Zuidplein theater, het Nieuwe Luxor, Katendrecht en de Kop van Zuid-Entrepot! Wil je liever een dagje shoppen, dan kan dat op het winkelcentrum Zuidplein of in de Koopgoot.
Verschillende tram- en bushalte, buurtwinkels en de Maastunnel bevinden zich op loopafstand. Met de levendige Dordtselaan, gelegen tussen het hart van Zuid en Katendrecht, ben je zo in het Noordelijke deel van Rotterdam en nooit ver weg van diverse toko’s en restaurants. Combineer dat met het feit dat alle voorzieningen praktisch gezien op loopafstand bevinden, woon je hier centraal!
Hou je van een artistieke vibe? Dan kan je op zoek naar de muurschilderingen van Rotterdamse kunstenaars Jorge Kata Nunez en Juan Heinsohn Huala op het gebouw van het metrostation Zuidplein. Of bij het kunstwerk van Vera Harmsen in de Borselaarstraat.

De wijkmakelaar

Woon jij graag in één van de multiculturele buurten in Rotterdam met de echte stadse vibe? Als de wijkmakelaar van de Tarwewijk adviseren wij je graag bij de aankoop of verkoop van je (droom-)appartement. Als wijkmakelaar zijn wij bekend met de kansen die er liggen en de ontwikkelingen die verwacht worden in de wijk. Wij zijn makelaar Tarwewijk en we heten je graag welkom!

Uw wijkmakelaar

In deze wijk hebben we nog geen wijkmakelaar... iets voor jou?

Wordt het tijd voor een nieuwe carrière? Ben jij thuis in deze wijk, werk je graag met mensen en geef je graag eerlijk en goed advies? Klik dan op mij en we vertellen je meer over ons vak en de mogelijkheden bij RE/MAX. Let op, RE/MAX is geen vacature... het is een kans!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Tarwewijk zal z.s.m. contact opnemen!

Ons woningaanbod in en om Hillegersberg

92% van ons aanbod is binnen 3 weken verkocht

Wij krijgen een 9.6 van meer dan 250 tevreden klanten

Gemiddeld verkopen wij boven de vraagprijs

Wij werken ook 's avonds en in het weekend

Wil je contact met de makelaar Tarwewijk? Laat hieronder je gegevens achter en één van onze makelaars belt om een afspraak te maken!