Makelaar Struisenburg

Makelaar Struisenburg

Wonen met zicht op de Rotterdamse skyline

Wonen met een prachtig uitzicht over de Nieuwe Maas en de skyline van het Manhattan aan de Maas! Voor velen van ons beter bekend als Rotterdam. Combineer dat met de Maasboulevard en de havens Buizengat en Boerengat in de buurt. En wonen in een prachtig en modern appartement, wat wil je nu eigenlijk nog meer?

Waar ligt Struisenburg

Je vindt deze wijk in Kralingen en is in het noorden begrensd door de Oostzeedijk, in het zuidoosten de Oude Plantage, in het zuiden de Nieuwe Maas en de Oostmolenwerf en het Oostplein in het westen.

Het woningaanbod in Struisenburg

Met meerdere oude kantoorpanden die zijn omgebouwd naar woningen voor studenten en starters, vindt je hier niet de standaard appartementen! Denk aan (extreem) moderne appartementen, loft-appartementen en als je goed zoekt, zelfs gezinswoningen.

De groene-vibe

Rondom de Nieuwe Maas vindt je veel groen, waaronder het Arboretum Trompenburg, het Kralingse Bos en natuurgebied De Esch. Je kan hier heerlijk buiten hardlopen, wandelen met de hond of zelfs ontspannen met een boek in het zonnetje. Je hoeft in ieder geval niet binnen te blijven zitten in de zomer of de prachtige herfst!
Dankzij de nabije ringweg en de tram om de hoek, is het centrum van Rotterdam gemakkelijk te bereiken. Reis je liever niet met het standaard (openbaar) vervoer? Dan kan je zelfs nog kiezen uit reizen te voet of met de watertaxi.
Ook aan scholen, winkels, horeca en sportfaciliteiten is in de directe omgeving geen gebrek! Zo heb je de Maasboulevard op loopafstand en hoef je je echt totaal niet te vervelen!

De wijkmakelaar

Als de wijkmakelaar van Struisenburg adviseren wij je graag bij de aankoop of verkoop van je (droom-)appartement. Als wijkmakelaar zijn wij bekend met de kansen die er liggen en de ontwikkelingen die verwacht worden in de wijk. Wij zijn makelaar Struisenburg en we heten je graag welkom!

Struisenburg is o.a. gelegen tussen Kralingen, De Esch en Feijenoord op de andere oever. Alle wijken vind je hier.

Uw wijkmakelaar

In deze wijk hebben we nog geen wijkmakelaar... iets voor jou?

Wordt het tijd voor een nieuwe carrière? Ben jij thuis in deze wijk, werk je graag met mensen en geef je graag eerlijk en goed advies? Klik dan op mij en we vertellen je meer over ons vak en de mogelijkheden bij RE/MAX. Let op, RE/MAX is geen vacature... het is een kans!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Struisenburg zal z.s.m. contact opnemen!

Ons woningaanbod in en om Struisenburg

92% van ons aanbod is binnen 3 weken verkocht

Wij krijgen een 9.6 van meer dan 250 tevreden klanten

Gemiddeld verkopen wij boven de vraagprijs

Wij werken ook 's avonds en in het weekend

Wil je contact met de makelaar Struisenburg? Laat hieronder je gegevens achter en één van onze makelaars belt om een afspraak te maken!