Makelaar Schiemond

Makelaar Schiemond

Hier woon je met weids uitzicht over de Maas

Je woont hier met een weids uitzicht over de Maas, met een brede boulevard langs het water en met een voormalig havengebied! Wonen, leren, werken en ontspannen gaan echt samen in deze wijk. Daarom is het ook één van de meest geliefde wijken in Rotterdam!

Waar ligt Schiemond

De wijk wordt in het oosten begrensd door de haven Schiemond, in het zuiden door de Nieuwe Maas, in het westen door de haventerreinen van de IJsselhaven en de Pelgrimsstraat en de Westzeedijk in het noorden.

Het woningaanbod in Schiemond

In Schiemond vind je verschillende type woningen. Je kunt hier slagen voor moderne appartementen, studio’s en ware penthouses met een uitzicht waar menigeen alleen maar van kan dromen!

Hier combineer je uitzicht met stads leven

Je woont hier dicht op het culturele hart van Rotterdam met de Euromast, Maaspodium en Grounds in de buurt. Voeg daar nog alle horecagelegenheden in de buurt en je snapt wel waarom dit één van de geliefde wijken van Rotterdam is.
Dankzij de vele renovatie- & nieuwbouwprojecten vindt je hier grotendeels moderne woningen waar je voorzien van alle gemakken kunt wonen.
Je kunt hier echt wonen te midden van creatieve bedrijven, restaurants en cafés. Uitgaan kan gewoon om de hoek. Combineer dat met de basisschool, supermarkt, medische voorzieningen en de sportvelden van het Lloyd Multiplein en hoe kan je niet verliefd worden hier?
Om nog maar te zwijgen over de verschillende openbaar vervoer verbindingen die je hier vindt dankzij de metro, tram en bus!

De wijkmakelaar

Woon jij graag in één van de wijken met weids uitzicht over de Maas in het stadse hart van Rotterdam? Als de wijkmakelaar van Schiemond adviseren wij je graag bij de aankoop of verkoop van je (droom-)appartement. Als wijkmakelaar zijn wij bekend met de kansen die er liggen en de ontwikkelingen die verwacht worden in de wijk. Wij zijn makelaar Schiemond en we heten je graag welkom!

Schiemond is o.a. gelegen tussen Delfshaven, Oud Charlois en Katendrecht. Alle wijken vind je hier.

Uw wijkmakelaar

In deze wijk hebben we nog geen wijkmakelaar... iets voor jou?

Wordt het tijd voor een nieuwe carrière? Ben jij thuis in deze wijk, werk je graag met mensen en geef je graag eerlijk en goed advies? Klik dan op mij en we vertellen je meer over ons vak en de mogelijkheden bij RE/MAX. Let op, RE/MAX is geen vacature... het is een kans!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Schiemond zal z.s.m. contact opnemen!

Ons woningaanbod in en om Schiemond

Wil je contact met de makelaar Schiemond Laat hieronder je gegevens achter en één van onze makelaars belt om een afspraak te maken!