Makelaar 's Gravenland

Makelaar ‘s Gravenland

Bijna te mooi om waar te zijn!

Deze wijk is een echte gezinswijk verrassend dicht bij de stad, het Kralingse Bos en de Hollandsche IJssel! Tussen groen en water in met het bruisende en stadse leven op nog geen kwartier reizen van je af. Met alle belangrijke voorzieningen in de buurt, is deze wijk bijna te mooi om waar te zijn.

Waar ligt ‘s-Gravenland

Je vindt ’s-Gravenland tussen de Hollandsche IJssel, het Rivium, Capelle aan den IJssel, Prinsenland en Kralingen-Oost. De wijk ligt bijna tussen de A16 en N210 ingeklemd, waardoor je binnen no time aan de andere kant van het land kunt zitten! De woonwijk grenst aan de Middelwatering, Capelle-West, Fascinatio en aan de Rotterdamse wijken Kralingseveer en Prinsenland.

Het woningaanbod in ‘s-Gravenland

’s-Gravenland licht aan de ’s-Gravenweg, de eeuwenoude weg richting Gouda. Wist je dat je hier zelfs villa’s kunt vinden met een eigen ophaalbrug? Deze wijk heeft een diverse woningbouw met prachtige eengezinswoningen, moderne appartementen en villa’s. Volop keuze dus!

Je vindt hier alles

Deze wijk heeft werkelijk alles! Wil je graag wandelen, dan kan je terecht in het Prinsen Park en het Kralingse Bos/Plas. Daarnaast kan je ook je hart ophalen aan golf, tennis, zeilen, hockey, voetbal en gewoon fitness dankzij de sportschool (HealthCity).
Je kan je hart ophalen in één van de vele winkelcentra of even heerlijk genieten van een avondje uit in één van de horecagelegenheden in de buurt. Hou je niet van zelf koken, dan heb je hier genoeg opties om niet constant hetzelfde te hoeven eten!
Deze wijk is ook uitermate geschikt voor (jonge) gezinnen dankzij de diverse basis- en middelbare scholen en kinderopvanglocaties in de omgeving. Ook de Erasmus Universiteit en de Hogeschool Rotterdam ligt op loop-/fietsafstand. Met de nabijgelegen metrostation Capelsebrug, een knooppunt voor metro’s en bussen, kan je hier alle kanten op.

De wijkmakelaar

Woon jij graag in één van de gezinsvriendelijke buurten in Rotterdam? Als de wijkmakelaar van ’s-Gravenland adviseren wij je graag bij de aankoop of verkoop van je (droom-)appartement. Als wijkmakelaar zijn wij bekend met de kansen die er liggen en de ontwikkelingen die verwacht worden in de wijk. Wij zijn makelaar ‘s Gravenland en we heten je graag welkom!

‘s-Gravenland is o.a. gelegen tussen Prinsenland, Kralingen en Oosterflank. Alle wijken vind je hier.

Uw wijkmakelaar

In deze wijk hebben we nog geen wijkmakelaar... iets voor jou?

Wordt het tijd voor een nieuwe carrière? Ben jij thuis in deze wijk, werk je graag met mensen en geef je graag eerlijk en goed advies? Klik dan op mij en we vertellen je meer over ons vak en de mogelijkheden bij RE/MAX. Let op, RE/MAX is geen vacature... het is een kans!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar ‘s Gravenland zal z.s.m. contact opnemen!

Ons woningaanbod in en om 's Gravenland

92% van ons aanbod is binnen 3 weken verkocht

Wij krijgen een 9.6 van meer dan 250 tevreden klanten

Gemiddeld verkopen wij boven de vraagprijs

Wij werken ook 's avonds en in het weekend

Wil je contact met de makelaar ‘s Gravenland? Laat hieronder je gegevens achter en één van onze makelaars belt om een afspraak te maken!

    Recent door RE/MAX Totaal Makelaars verkocht