Makelaar Prinsenland

Makelaar Prinsenland

Woon omringd door bossen, parken en plassen

Dit is echt het paradijs voor jong en oud! Met alle bossen, parken en plassen kan je je hier goed vermaken buitenshuis. Dankzij de centrale ligging ben je binnen no time in het hart van Rotterdam, Capelle aan den IJssel of zelfs Breda!

Waar ligt Prinsenland

De wijk grenst in het noorden bij de Prinsenlaan aan het Lage Land en wordt verder begrensd door de Prins Alexanderlaan in het oosten, de Calandlijn van de metro in het zuiden en de A16 in het westen.

Het woningaanbod in Prinsenland

Prinsenland bestaat uit verschillende wijken met elk een eigen karakter. Elke buurt kenmerkt zich door veel laagbouw, ruimte eengezinswoningen, wordt een andere buurt gekenmerkt door hoogbouw, villa’s en appartementen.

Hier vindt je alles wat je hart begeert

Prinsenland biedt echt voor ieder wat wils: er zijn bewonersverenigingen, sportaccommodaties en veel speelplekken. Om nog te zwijgen over de hoeveelheid scholen, winkels en openbaar vervoer die je in deze wijk kunt terugvinden. Met een kwartier sta je vanaf metrostation Prinsenlaan in Rotterdam-Centrum!
Midden in de wijk ligt een grote plas, de Ringvaartplas. Met een skatepark en het Cruyff Court kunnen jongeren zichzelf goed vermaken. Met het Kralingse Bos op fiets-/ loopafstand is er genoeg groen om in te vertoeven!
Dankzij het Mia van IJperenplein hoef je ook niet te vrezen dat je lang moet zoeken voor een geschikte outfit voor een avondje uit! Al zit je in een mum van tijd op het Alexandrium mocht je toch niet slagen!

De wijkmakelaar

Woon jij graag in een groene omgeving en hou je van een keuze in wat je doet? Dan is dit de wijk waar je wilt wonen! Als de wijkmakelaar van Prinsenland adviseren wij je graag bij de aankoop of verkoop van je (droom-)appartement. Als wijkmakelaar zijn wij bekend met de kansen die er liggen en de ontwikkelingen die verwacht worden in de wijk. Wij zijn makelaar Prinsenland en we heten je graag welkom!

Prinsenland is o.a. gelegen tussen ‘s Gravenland, het Lage Land en Oosterflank. Alle wijken vind je hier.

Uw wijkmakelaar

In deze wijk hebben we nog geen wijkmakelaar... iets voor jou?

Wordt het tijd voor een nieuwe carrière? Ben jij thuis in deze wijk, werk je graag met mensen en geef je graag eerlijk en goed advies? Klik dan op mij en we vertellen je meer over ons vak en de mogelijkheden bij RE/MAX. Let op, RE/MAX is geen vacature... het is een kans!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Prinsenland zal z.s.m. contact opnemen!

Ons woningaanbod in en om Prinsenland

92% van ons aanbod is binnen 3 weken verkocht

Wij krijgen een 9.6 van meer dan 250 tevreden klanten

Gemiddeld verkopen wij boven de vraagprijs

Wij werken ook 's avonds en in het weekend

Wil je contact met de makelaar Prinsenland? Laat hieronder je gegevens achter en één van onze makelaars belt om een afspraak te maken!