Makelaar Het Lage Land

Makelaar Het Lage Land

Gastvrij wonen

De brede lanen, de singels en plantsoenen zorgen voor een gastvrij gevoel. Dankzij de winkels en openbaar vervoer in overvloed, kan je hier ook heerlijk vertoeven. Heb je kinderen? Dan kunnen zij heerlijk ravotten, boomhutten bouwen of tikkertje spelen in de groene omgeving.

Waar vind je het Lage Land?

Je vindt het Lage Land tussen de A20, A16, Prinsenlaan en Prins Alexanderlaan in. Dankzij het goed vertegenwoordigde openbaar vervoer, zit je zo in het centrum van Rotterdam, Breda of Dordrecht.

Het woningaanbod in het Lage Land

Je vindt in deze wijk een groot aanbod van laag-, middelhoog- en hoogbouw. Wat betekent dat je hier heerlijk kunt wonen in een (modern) appartement met fantastisch uitzicht, maar ook in een ruime eengezinswoning met tuin!

Het Lage Land zorgt voor vertier

Met het vele groen en parken in de omgeving, kan je hier heerlijk buiten vertoeven. In de zomer woon je zelfs dichtbij Strand Nesselande, scheelt jou weer uren in de file staan!
Ben je niet zo van het zonnen of van buiten? Dan kan je indoor skiën of snowboarden, zodat je skills up to par blijven! Hou je meer van shoppen? Ook dat is geen probleem met het winkelcentrum Lage Land en Alexandrium in de buurt.
Om nog maar te zwijgen over de nabij gelegen voorzieningen zoals scholen, kinderdagopvang en gezondheidszorg. Je snapt vast waarom dit één van de meest gewilde buurten is!

De wijkmakelaar

Woon jij graag in één van de centrale buurten van Rotterdam? Als de wijkmakelaar van het Lage Land adviseren wij je graag bij de aankoop of verkoop van je (droom-)appartement. Als wijkmakelaar zijn wij bekend met de kansen die er liggen en de ontwikkelingen die verwacht worden in de wijk. Wij zijn makelaar het Lage Land en we heten je graag welkom!

Het Lage Land is o.a. gelegen tussen Prinsenland, Ommoord en Kralingen. Alle wijken vind je hier.

Uw wijkmakelaar

In deze wijk hebben we nog geen wijkmakelaar... iets voor jou?

Wordt het tijd voor een nieuwe carrière? Ben jij thuis in deze wijk, werk je graag met mensen en geef je graag eerlijk en goed advies? Klik dan op mij en we vertellen je meer over ons vak en de mogelijkheden bij RE/MAX. Let op, RE/MAX is geen vacature... het is een kans!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Het Lage Land zal z.s.m. contact opnemen!

Ons woningaanbod in en om Het Lage Land

92% van ons aanbod is binnen 3 weken verkocht

Wij krijgen een 9.6 van meer dan 250 tevreden klanten

Gemiddeld verkopen wij boven de vraagprijs

Wij werken ook 's avonds en in het weekend

Wil je contact met de makelaar Het Lage Land? Laat hieronder je gegevens achter en één van onze makelaars belt om een afspraak te maken!