Makelaar Ommoord

Makelaar Ommoord

De favoriete wijk voor de echte forens!

Dit is één van de wijken in Rotterdam waar je het wonen in een rustige en groene buurt kunt combineren met de echte stadse vibe! Dankzij de goede verbindingen met de A20, buslijnen, metrostations en een treinstation is dit de perfecte wijk voor forenzen!
Deze wijk staat bekend om haar groene, kindvriendelijke karakter en is door de aanwezigheid van scholen, speeltuinen en de vele groenvoorzieningen echt de place to life voor jou (en je gezin)!

Waar ligt Ommoord

Ommoord is een wijk in het noordwesten van het Rotterdamse Prins Alexander. Deze wijk wordt omsloten door de A20 in het zuiden, de Rotte in het noorden, Zevenkamp in het oosten en het Terbregseveld in het westen.

Het woningaanbod in Ommoord

Je vindt hier zowel hoog- als laagbouw, al zijn de twee sterk gescheiden van elkaar. In het centrum van de wijk vind je voornamelijk hoogbouw, in de ringen er om heen vind je de laagbouw. Je kunt in deze wijk kiezen uit (moderne) appartementen, portiek- en/of galerijwoningen, eengezinswoningen en zelfs patiobungalows.

Volop keuze uit (buurt)verenigingen in deze actieve wijk!

Met meerdere (metro-)stations, heb je goede voorzieningen om binnen no time in het hart van Rotterdam te zijn. Rondom de (metro-)stations vind je de verschillende winkelcentra en sociale voorzieningen. Met elke woensdag een markt bij het winkelcentrum de Hesseplaats!
Dankzij de vele (buurt)verenigingen hoef je je niet te vervelen. Er is een groot aanbod op het gebied van kunst zoals muziek (diverse koren), cultuur en recreatie! Met tennisverenigingen, een korfbalvereniging, een muziekschool, diverse toneelverenigingen, de scouting en een speeltuinvereniging is er voor jong & oud volop te beleven.

De wijkmakelaar

Woon jij graag in één van de groene harten van Rotterdam met een actief verenigingsleven? Als de wijkmakelaar van Ommoord adviseren wij je graag bij de aankoop of verkoop van je (droom-)appartement. Als wijkmakelaar zijn wij bekend met de kansen die er liggen en de ontwikkelingen die verwacht worden in de wijk. Wij zijn makelaar Ommoord en we heten je graag welkom!

Ommoord is o.a. gelegen tussen Molenlaankwartier, Zevenkamp en Het Lage Land. Alle wijken vind je hier.

Uw wijkmakelaar

Geboren in Rotterdam, woonachtig in Rhoon en al meer dan twee decennia werkzaam in de regio Prins Alexander, dus meer dan goed thuis in de regio. Vader van twee geweldige zoons met als voornaamste hobby's: Crossfit, spelletjes spelen, klussen met hout, lekker eten en natuurlijk passie voor wonen!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Ommoord zal z.s.m. contact opnemen!

Ons woningaanbod in en om Ommoord

92% van ons aanbod is binnen 3 weken verkocht

Wij krijgen een 9.6 van meer dan 250 tevreden klanten

Gemiddeld verkopen wij boven de vraagprijs

Wij werken ook 's avonds en in het weekend

Wil je contact met de makelaar Ommoord? Laat hieronder je gegevens achter en één van onze makelaars belt om een afspraak te maken!