Martijn Folkers

Graag wil ik mezelf aan je voorstellen. Mijn naam is Martijn Folkers en ik werk als zelfstandig makelaar bij RE/MAX Totaal Makelaars.

Een prachtig beroep waarin ik terecht ben gekomen na een carrière in het onderwijs. Een carrière die me als vakleerkracht gymnastiek voerde naar de groep, dus voor het bord, naar het middenkader als coördinator en uiteindelijk als schooldirecteur. Ik heb het met veel plezier gedaan en ontzettend veel geleerd.

Het omgaan met kinderen en het vertrouwen om dat goed en integer te doen is een eervolle zaak. De ouder(s)/verzorger(s) uitleggen hoe de kinderen begeleid worden gedurende de lesdag, het oplossingsgericht handelen en het plezier dat het vak met zich meebrengt zijn zaken die ik daarbij goed voor het voetlicht heb kunnen brengen. Daarbij zijn een luisterend oor, begeleiding, passie en een goed gesprek onmisbaar gebleken.

In de afgelopen jaren heb ik of beter gezegd ben ik meerdere keren verhuisd. Een intensief proces waarbij er veel op me afkwam. Van bijvoorbeeld het zoeken naar een woning, het regelen van de financiën tot het inpakken van de verhuisdozen. Vaak miste ik begeleiding en had ik het gevoel dat er te veel door mijzelf moest worden geregeld. Ik miste daarbij het contact, de persoonlijke begeleiding en het luisterend oor. Het gevoel dat ik niet met zomaar iets bezig was; “Ik koop tenslotte geen halfje brood”, dacht ik dan. Het kopen van een huis is namelijk niet zo maar een gebeurtenis. Het is een van de belangrijkste gebeurtenissen in een mensenleven en daar hoort een vergelijkbare begeleiding bij. Wel leerde ik een passie ontdekken en dat was mijn interesse in de huizenmarkt.

Toen ik met RE/MAX in gesprek ging, voelde het alsof er twee werelden samenkwamen. De kennis en ervaring die ik heb opgedaan uit het onderwijs samen met de kennis en ervaring die ik heb opgedaan in mijn privé woonsituatie. Ik wist ook direct dat ik verder wilde gaan in de makelaardij als Martijn Folkers: “De Meester Makelaar”. Bovendien voorziet RE/MAX als wereldwijde franchiseorganisatie ook in tools, opleidingen en een wereldwijd netwerk, iets wat me enorm aanspreekt.

Nu kan ik het luisterend oor zijn voor de woonwensen die je hebt. Als zelfstandig makelaar kan ik me flexibel en slagvaardig inzetten om het intensieve proces van de aan- en verkoop van jouw woning 24/7 te begeleiden.

Zoek je een gedreven makelaar die zich met hoofd, hart en handen inzet om jouw belangen van A-Z te behartigen? Neem dan contact met mij op via 06-55887181 dan plannen we gelijk een afspraak in.

Specialisaties

Martijn Folkers

Makelaar 010-4535933 06-55887181
Mijn wijk: Ommoord
Geboren in Rotterdam, woonachtig in Rhoon en al meer dan twee decennia werkzaam in de regio Prins Alexander, dus meer dan goed thuis in de regio. Vader van twee geweldige zoons met als voornaamste hobby's: Crossfit, spelletjes spelen, klussen met hout, lekker eten en natuurlijk passie voor wonen!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Martijn Folkers zal z.s.m. contact opnemen!

Te koop bij RE/MAX Totaal Makelaars