Makelaar Molenlaankwartier

Makelaar Molenlaankwartier

Ruim wonen

Het Molenlaankwartier is jouw wijk wanneer je een voorliefde hebt voor groen en ruim wonen. Met verschillende voorzieningen in winkels, restaurants en openbaar vervoer kan je hier alle kanten op!

Waar vind je het Molenlaankwartier?

Je vindt het Molenlaankwartier in de Boterdorpse polder, tussen Oud-Hillegersberg, de Grindweg en de Rotte in. Met grote platanen, singels, lanen en parkjes voelt het hier een echte tuinstad.

Het woningaanbod in het Molenlaankwartier

Je vindt hier woningen in de jaren ’20 en ’30 stijl met veel groen. In het villapark Duivesteyn vindt je verschillende villa’s. Gelukkig vindt je hier naast villa’s ook ruime gezinswoningen en moderne appartementen. Met de Bergse Voorplas en het Lage Bergse Bos zit je zo midden in het groen!

Wist je dat de buurt vernoemd is naar het Molenpark dat grenst aan de Rotte?

Het Molenlaankwartier biedt je volop vermaak!

Met de ‘Van Beethovensingel’ vindt je in deze wijk een klein winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen. Met het winkelcentrum ‘Bergse Dorpsstraat’ in de buurt, kan je ook makkelijk aan je meer exclusieve boodschappen komen. Ook als sporter heb je hier ruime keuze met het sportpark Duyvenstein om de hoek. Kortom, je hoeft je hier echt niet te vervelen!
Met zes basisscholen hoef je gelukkig ook niet ver te reizen wanneer je kinderen naar school moeten. Zelfs een internationale school vind je in de buurt.

Dankzij de goede verbindingen met de A16 en A13 zit je zo aan de andere kant van het land. Met alle voorzieningen van het openbaar vervoer, ben je gelukkig ook niet afhankelijk van je eigen vervoer.

De wijkmakelaar

Woon jij graag in één van de tuinsteden in Rotterdam? Bel ons dan voor een afspraak! Als de wijkmakelaar van het Molenlaankwartier adviseren wij je graag bij de aankoop of verkoop van je appartement of woning. Als wijkmakelaar zijn wij bekend met waar het ’t fijnst woont in het Molenlaankwartier. Makelaar Molenlaankwartier heet je van harte welkom in de wijk!

Uw wijkmakelaar

In deze wijk hebben we nog geen wijkmakelaar... iets voor jou?

Wordt het tijd voor een nieuwe carrière? Ben jij thuis in deze wijk, werk je graag met mensen en geef je graag eerlijk en goed advies? Klik dan op mij en we vertellen je meer over ons vak en de mogelijkheden bij RE/MAX. Let op, RE/MAX is geen vacature... het is een kans!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Molenlaankwartier zal z.s.m. contact opnemen!

Ons woningaanbod in Rotterdam-Hillegersberg

Wil je contact met de makelaar voor het Molenlaankwartier? Laat hieronder je gegevens achter en één van onze makelaars belt om een afspraak te maken!