Makelaar Zevenkamp

Makelaar Zevenkamp

Hier is van alles te doen

Deze kindvriendelijke wijk bied veel gezinnen een droomhuis. Gelukkig hoef je geen kinderen te hebben om te genieten van het zwembad, winkelcentrum of het volkstuinencomplex. Voor groen en rust ga je gewoon naar het Wollefoppenpark, de Zevenhuizerplas, de Rottemeren of het Bergse Bos.

Waar ligt Zevenkamp

Je vindt de wijk in de deelgemeente Prins Alexander in Rotterdam. De wijk wordt omsloten door de wijken Oud Verlaat, Nesselande, Schollevaar en Ommoord. De wijk ligt langs de A20 en de Capelseweg.

Het woningaanbod in Zevenkamp

In deze wijk vindt je verschillende type woningen zoals leuke studio’s voor beginnende singles, maar ook kasten van huizen die je het gevoel geven in een villa te wonen. Gelukkig zitten daar tussen ook nog genoeg opties zoals appartementen of eengezinswoningen.

De volop-keuze-vibe

Het leuke aan deze wijk is dat je ook zo in de natuur zit dankzij de Zevenhuizerplas en de Rotte. Daarnaast vindt je er meerdere metrohaltes waardoor je ook zo in het hart van Rotterdam, Den Haag of Schiedam zit.
Deze multiculturele buurt staat bekend om haar vele verenigingen en actieve buurtleven. Dankzij de vele basisscholen, speelpleintjes en -tuinen kunnen ook kinderen hier goed terecht. Met de verschillende cafés, restaurants en (bruine) kroegen, hoef je ook niet elke avond zelf in de keuken te staan zwoegen!
Met de verschillende winkelcentra zoals Ambachtsland en Nieuw Verlaat kan je hier heerlijk shoppen. Al hoef je voor je dagelijkse boodschappen niet lang te reizen dankzij de verschillende supermarkten in de wijk.
Om nog maar te zwijgen over de aanwezigheid van een zwembad, een volkstuinencomplex en sportterreinen om hier goed je weekenden door brengen!

De wijkmakelaar

Als de wijkmakelaar van Zevenkamp adviseren wij je graag bij de aankoop of verkoop van je (droom-)appartement. Als wijkmakelaar zijn wij bekend met de kansen die er liggen en de ontwikkelingen die verwacht worden in de wijk. Wij zijn makelaar Zevenkamp en we heten je graag welkom!

Zevenkamp is o.a. gelegen tussen Ommoord, Nesselande en Capelle aan den IJssel.

Uw wijkmakelaar

In deze wijk hebben we nog geen wijkmakelaar... iets voor jou?

Wordt het tijd voor een nieuwe carrière? Ben jij thuis in deze wijk, werk je graag met mensen en geef je graag eerlijk en goed advies? Klik dan op mij en we vertellen je meer over ons vak en de mogelijkheden bij RE/MAX. Let op, RE/MAX is geen vacature... het is een kans!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Zevenkamp zal z.s.m. contact opnemen!

Ons woningaanbod in en om Zevenkamp

Wil je contact met de makelaar Zevenkamp? Laat hieronder je gegevens achter en één van onze makelaars belt om een afspraak te maken!