Makelaar Nesselande

Makelaar Nesselande

Wonen aan het Rotterdamse strand

Droom jij er wel eens van om in de zomer rustig wakker te worden met de voeten in het water en je dag af te sluiten met een glaasje wijn in je tuin of op je balkon? Genietend van de zonsondergang?
Hou jij er van om in een (groter) gezinswoning te wonen op loopafstand van het strand? Waar je heerlijk samen kunt picknicken, hardlopen of gewoon even bijkomen van een drukke werkweek? Met alle belangrijke voorzieningen zoals onderwijs, zorg en openbaar vervoer in de buurt, is dit waar je in Rotterdam wilt wonen!

Waar vind je Nesselande?

Je vindt Nesselande naast de Eendragtspolder, aan de Zevenhuizerplas. Tussen Zevenkamp, de Koningskwartier en Nieuwerkerk aan den IJssel ligt deze recente nieuwbouwwijk!

Het woningaanbod in Nesselande

Met ruime woningen met een tuin of een appartement met zicht op de Zevenhuizerplas kan je hier je hart ophalen! Voor een nieuwbouw (modern) appartement kan je je hart ophalen in de woontorens Miami, Barcelona en Kopenhagen in het Newport Nesselande woon- & winkelcomplex.

Nesselande verveelt nooit

Met een eigen strand; het Nesselande strand, een eigen boulevard en winkels, kan je hier heerlijk genieten! Met goede openbaar vervoer aansluitingen zoals het metrostation Nesselande hoef je niet afhankelijk te zijn van eigen vervoer om hier te wonen!
Sporter kunnen hun hart ophalen met de volleybal en/of hockey verenigingen. Toch fijn als je liever een teamsport beoefent en liever niet in je eentje sport. Al kan je met het strand en de Eendragtspolder in de buurt ook heerlijk buiten hardlopen in je eentje. En ben je een watersporter? Dan is de Willem Alexander Roeibaan iets voor jou! Of waterskiën of suppen op de Zevenhuizerplas natuurlijk…

De wijkmakelaar

Woon jij graag in één van de multiculturele harten in Rotterdam? Bel ons dan voor een afspraak! Als de wijkmakelaar van Nesselande adviseren wij je graag bij de aankoop of verkoop van je appartement of woning. Als wijkmakelaar zijn wij bekend met de beste straten om in te wonen in Nesselande. Makelaar Nesselande heet je van harte welkom in de wijk!

Ons woningaanbod in Nesselande e.o.

Wil je contact met de makelaar voor Nesselande? Laat hieronder je gegevens achter en één van onze makelaars belt om een afspraak te maken!