Makelaar Oosterflank

Makelaar Oosterflank

Zoek jij nog een wijk voor je dagelijkse groente?

Deze “bloemkoolwijk” is the next place to be! Naast dat je altijd kan grappen dat je dagelijks aan je portie groente komt, kan je hier heerlijk forenzen tussen stad en groen. Vol woonerven, huizenrijen, flats, singels en groenstroken waan je je hier niet per se midden in de stad. Tot je het winkelcentrum Alexandrium van dichtbij bewondert! Met het Schollebos als groene buffer vol sportvoorzieningen kan je hier heerlijk wonen als vrijgezel, jong of ouder stel of als gezin!

Waar ligt de Oosterflank

Je vindt deze wijk tussen Prins Alexander, Schollevaar, Prinsenland en het Lage Land in. De wijk ligt aan de A20. Met de verschillende metrostations en het treinstation, kan je ook zonder eigen vervoer goed forenzen hier. Je zit letterlijk binnen no time in het hart van de stad of zomaar aan de andere kant van het land.

Het woningaanbod in de Oosterflank

De Oosterflank is opgebouwd uit woonerven met in het centrum veelal hoogbouw en laagbouw in de ringen daarbuiten. Tussen de straten vindt je singels en groenstroken zodat het niet voelt alsof je in het midden van de stad woont. De hoog- & laagbouw zorgt er wel voor dat je volop keuze hebt uit appartementen, studio’s, portiek- & galerijflats en/of eengezinswoningen.

Het rijke buurtleven in de stad

Deze wijk kent een actief verenigingsleven, het beschikt over diverse basisscholen, middelbare scholen, peuterspeelzalen, wijkcentrum, sporthal, tennis- & voetbalvereniging om nog maar te zwijgen over de vele speelplekken en voetbalveldjes!

De wijkmakelaar

Woon jij graag in een van de meest actieve buurten in Rotterdam, volop groen? Als de wijkmakelaar van de Oosterflank adviseren wij je graag bij de aankoop of verkoop van je (droom-)appartement. Als wijkmakelaar zijn wij bekend met de kansen die er liggen en de ontwikkelingen die verwacht worden in de wijk. Wij zijn makelaar Oosterflank en we heten je graag welkom!

Oosterflank is o.a. gelegen tussen Het Lage Land, Ommoord en Capelle aan den IJssel.

Uw wijkmakelaar

In deze wijk hebben we nog geen wijkmakelaar... iets voor jou?

Wordt het tijd voor een nieuwe carrière? Ben jij thuis in deze wijk, werk je graag met mensen en geef je graag eerlijk en goed advies? Klik dan op mij en we vertellen je meer over ons vak en de mogelijkheden bij RE/MAX. Let op, RE/MAX is geen vacature... het is een kans!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Oosterflank zal z.s.m. contact opnemen!

Ons woningaanbod in en om Oosterflank

92% van ons aanbod is binnen 3 weken verkocht

Wij krijgen een 9.6 van meer dan 250 tevreden klanten

Gemiddeld verkopen wij boven de vraagprijs

Wij werken ook 's avonds en in het weekend

Wil je contact met de makelaar Oosterflank? Laat hieronder je gegevens achter en één van onze makelaars belt om een afspraak te maken!

    Recent door RE/MAX Totaal Makelaars verkocht