Makelaar Provenierswijk

Makelaar Provenierswijk

Hier woon je rustig en centraal aan een Rotterdamse singel

Met de Spoorsingel en Provenierssingel centraal in de wijk, ervaar je hier Rotterdam op haar mooist! Met statige herenhuizen aan beide zijden van de singel, prachtige bomen en brede paden, is het hier heerlijk vertoeven.

Waar ligt de Provenierswijk

De Provenierswijk vindt je aan de noordzijde van Centraal Station. Tussen de Agniesebuurt, Blijdorp en het Oude Westen in.

Het woningaanbod in de Provenierswijk

In deze wijk vindt je verschillende type huizen, voornamelijk gaat het om statige herenhuizen die ruimte bieden voor ruime appartementen, beneden- of bovenwoningen en zo af en toe een gezinswoningen.

De alles is in de buurt-vibe

Met zowel het stadscentrum als het Centraal station op loopafstand, woon je hier centraal! Dankzij het Centraal Station zit je hier gegoten voor wat betreft het openbaar vervoer. Je komt er met gemak via de tram, trein, metro of bus.
Om nog te zwijgen over de fijne eetgelegenheden, koffiebarretjes, theaters en galerijen in de Provenierswijk! We hebben het over een kleine wijk, waar de focus op het wonen ligt. Dit maakt dat niet alle voorzieningen in de wijk zelf zijn ondergebracht. Gelukkig zijn ze wel allemaal op loopafstand te bereiken! Dat gecombineerd met de nabijheid van het stadscentrum en het Centraal Station, maakt dat de wijk erg geliefd is onder expats.
Deze wijk kent een actieve buurtvereniging en dat is zichtbaar in de wijkkrant de Provenieuws die vier keer per jaar verschijnt in de wijk.

De wijkmakelaar

Als de wijkmakelaar van de Provenierswijk adviseren wij je graag bij de aankoop of verkoop van je (droom-)appartement. Als wijkmakelaar zijn wij bekend met de kansen die er liggen en de ontwikkelingen die verwacht worden in de wijk. Zoals bijvoorbeeld het grondwater probleem in 2012. Wij zijn makelaar Provenierswijk en we heten je graag welkom!

Provenierswijk is o.a. gelegen tussen Agniesebuurt, Cool en Blijdorp. Alle wijken vind je hier.

Uw wijkmakelaar

In deze wijk hebben we nog geen wijkmakelaar... iets voor jou?

Wordt het tijd voor een nieuwe carrière? Ben jij thuis in deze wijk, werk je graag met mensen en geef je graag eerlijk en goed advies? Klik dan op mij en we vertellen je meer over ons vak en de mogelijkheden bij RE/MAX. Let op, RE/MAX is geen vacature... het is een kans!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Provenierswijk zal z.s.m. contact opnemen!

Ons woningaanbod in en om Provenierswijk

92% van ons aanbod is binnen 3 weken verkocht

Wij krijgen een 9.6 van meer dan 250 tevreden klanten

Gemiddeld verkopen wij boven de vraagprijs

Wij werken ook 's avonds en in het weekend

Wil je contact met de makelaar Provenierswijk? Laat hieronder je gegevens achter en één van onze makelaars belt om een afspraak te maken!

    Recent door RE/MAX Totaal Makelaars verkocht