Makelaar Cool

Makelaar Cool

Kunstrijk wonen

Heb jij een culturele / kunstzinnige voorliefde? In deze wijk kan je wonen en ondernemen terwijl je tijdens je pauze even geniet van de kunst in het vele groen of van het bruisend culinaire hart in de Witte de Withstraat. Dan is dit de wijk waar je op zoek wilt naar jouw nieuwe stek!

Waar vind je de Cool?

De Cool ligt midden in de stad en wordt begrensd door het Weena in het noorden, de Coolsingen en Schiedamse Vest in het oosten, het Vasteland in het zuiden en de Eendrachtsweg en de Mauritsweg in het westen.

Het woningaanbod in de Cool

Je vindt hier ruime en moderne appartementen en beneden- / bovenwoningen. Je vindt hier zowel volledige nieuwbouw als (volledig) gerenoveerde appartementen. Wonen in deze wijk, betekent authentiek wonen in Rotterdam, met alle gemakken binnen handbereik zoals de winkels, horeca, metro- en tramhaltes, gewoon voor de deur!

De Cool bruist als geen ander

Vervelen hoef je je hier niet. Met de Rotterdamse binnenstad, net voorbij je voordeur, openbaar vervoer en goede uitvalswegen om de hoek, kan je alle kanten op. Met de Witte de Withstraat binnen handbereik, hoef je geen enkele avond zelf te koken.
Met de Koopgoot om de hoek, hoef je je geen zorgen te maken over die leuke outfit voor bij het diner. Met het park van de Euromast om de hoek, kan je nog even heerlijk hardlopen voor je uit eten gaat. Voor een lekkere wijn, met prachtig uitzicht, kan je gewoon terecht bij hotel New York.

De wijkmakelaar

Woon jij graag in één van de meest bruisende wijken van Rotterdam? Bel ons dan voor een afspraak! Als de wijkmakelaar van Cool adviseren wij je graag bij de aankoop of verkoop van je (droom-)appartement. Als wijkmakelaar zijn wij bekend met de kansen die er liggen en de ontwikkelingen die verwacht worden in de wijk. Wij zijn makelaar Cool en we heten je graag welkom!

Cool is o.a. gelegen tussen Provenierswijk, Oude Westen en Stadsdriehoek.

Uw wijkmakelaar

In deze wijk hebben we nog geen wijkmakelaar... iets voor jou?

Wordt het tijd voor een nieuwe carrière? Ben jij thuis in deze wijk, werk je graag met mensen en geef je graag eerlijk en goed advies? Klik dan op mij en we vertellen je meer over ons vak en de mogelijkheden bij RE/MAX. Let op, RE/MAX is geen vacature... het is een kans!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Cool zal z.s.m. contact opnemen!

Ons woningaanbod in en om Cool

92% van ons aanbod is binnen 3 weken verkocht

Wij krijgen een 9.6 van meer dan 250 tevreden klanten

Gemiddeld verkopen wij boven de vraagprijs

Wij werken ook 's avonds en in het weekend

Wil je contact met de makelaar Cool? Laat hieronder je gegevens achter en één van onze makelaars belt om een afspraak te maken!

    Recent door RE/MAX Totaal Makelaars verkocht