Makelaar Oude Westen

Makelaar Oude Westen

De woonwijk op steenworp afstand van het centrum!

Hou je van een spannende mix tussen multiculturele zaakjes en de hipste bars en shops? Dan is het Oude Westen iets voor jou. Je vindt hier rasechte Rotterdammers, internationale studenten, jonge ondernemers en kleurrijke gezinnen. In het authentieke Oude Westen leven en werken mensen uit de hele wereld. Je woont hier dus net zo makkelijk in een moderne kluswoning naast een eigenzinnige webdesigner, als in een nieuwbouwwoning naast een gastvrije Marokkaanse familie. En dat alles op loopafstand van het Centraal Station van Rotterdam!

Waar ligt het Oude Westen

Je verwacht vast dat dit in Amerika is, maar deze wijk vindt je ten westen van het stadshart van Rotterdam! Tussen het Centrum, Dijkzigt, Middelland en de Provenierswijk in.

Het woningaanbod in het Oude Westen

In deze wijk vindt je van alles wat. Je kan kiezen uit karakteristieke oude panden, nieuwe gezinswoningen en/of comfortabele stadsappartementen.

De multiculturele-vibe

Met de meest levendige straten uit Rotterdam, de multiculturele West Kruiskade en de hippe Nieuwe Binnenweg, heb je hier alle mogelijkheden om te ontspannen en te genieten. Dankzij het de vele horeca gelegenheden vindt je hier binnen no time bijzonder eten, de lekkerste koekjes of het beste brood. Hou je liever van entertainment, dan hoef je zelfs voor de nieuwste film of band je eigen wijk niet uit.
De West-Kruiskade wordt vaak het Rotterdamse Chinatown genoemd, maar naast alle Chinese restaurants en winkels vind je hier ook veel zaakjes van andere culturen. Kortom, deze wijk is een fijne mengelmoes van exotische en exclusieve hippe shops biedt. De Nieuwe Binnenweg zit van voor naar achter vol met leuke koffiebars, restaurants en bakkerijtjes. Je vindt er ook veel galeries en artistieke zaakjes. Verderop ligt het Museumpark.

De wijkmakelaar

Woon jij graag in één van de multiculturele buurten in Rotterdam? Als de wijkmakelaar van het Oude Westen adviseren wij je graag bij de aankoop of verkoop van je (droom-)appartement. Als wijkmakelaar zijn wij bekend met de kansen die er liggen en de ontwikkelingen die verwacht worden in de wijk. Wij zijn makelaar het Oude Westen en we heten je graag welkom!

Oude Westen is o.a. gelegen tussen Middelland, Cool en Provenierswijk. Alle wijken vind je hier.

Uw wijkmakelaar

In deze wijk hebben we nog geen wijkmakelaar... iets voor jou?

Wordt het tijd voor een nieuwe carrière? Ben jij thuis in deze wijk, werk je graag met mensen en geef je graag eerlijk en goed advies? Klik dan op mij en we vertellen je meer over ons vak en de mogelijkheden bij RE/MAX. Let op, RE/MAX is geen vacature... het is een kans!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Oude Westen zal z.s.m. contact opnemen!

Ons woningaanbod in en om Oude Westen

92% van ons aanbod is binnen 3 weken verkocht

Wij krijgen een 9.6 van meer dan 250 tevreden klanten

Gemiddeld verkopen wij boven de vraagprijs

Wij werken ook 's avonds en in het weekend

Wil je contact met de makelaar Oude Westen? Laat hieronder je gegevens achter en één van onze makelaars belt om een afspraak te maken!

    Recent door RE/MAX Totaal Makelaars verkocht