Makelaar Middelland

Makelaar Middelland

Stads en gezellig wonen

In Middelland kan je de drukte van middenin de stad wonen, combineren met de vrijheid van een gezellige woonwijk. Woon je graag dicht bij de gemakken van de stad maar lever je liever niet in op de gezelligheid in de buurt? Hou je graag een praatje met je buurman en/of help je graag je buurkinderen met hun huiswerk? Dan is dit de buurt voor jou!

Waar vind je Middelland?

Je vindt Middelland tussen Rotterdam-West, het Oude Westen, Delfshaven en de Provenierswijk in. Met de Nieuwe Binnenweg en de 1ste en 2de Middellandstraat als de (halsslag)aders van de wijk, combineer je het stadse wonen met de geborgenheid van een gezinsbuurt!
Je woont hier echt dicht bij het centrum van Rotterdam, tussen de spoorlijn, ’s Gravendijkwal, Heemraadsingel en de Rochussenstraat in.

Het woningaanbod in Middelland

Je vindt hier ruime en moderne appartementen, beneden- en/of bovenverdiepingen! Veel van de oudere woningen zijn gerenoveerd en geüpdatet zodat je geen moderne gemakken hoeft te missen.

Je wilt hier nooit meer weg!

Gelegen op een steenworp afstand van de bruisende Nieuwe Binnenweg, met volop keuze aan up-and-coming restaurants, cafés en winkels hoef je je hier niet te vervelen! Om nog maar te zwijgen over de Westkruiskade en het Weena! Dankzij het openbaar vervoer zit je zo bij de Diergaarde Blijdorp, het Historisch Delfshaven of zelfs bij het Museumpark.
Blijf je liever dichterbij huis? Ook dan heb je volop keuze aan leuke activiteiten. Zo organiseren de buurtbewoners regelmatig activiteiten zoals de jaarlijkse feestdag voor kinderen, het Dagje van Plezier in het Branco van Dantzigpark.

De wijkmakelaar

Woon jij graag in één van de multiculturele harten in Rotterdam? Bel ons dan voor een afspraak! Als de wijkmakelaar van Middelland adviseren wij je graag bij de aankoop of verkoop van je appartement of woning. Als wijkmakelaar zijn wij bekend met waar de leukste stulpjes te vinden zijn in Middelland. Makelaar Middelland heet je van harte welkom in de wijk!

Uw wijkmakelaar

In deze wijk hebben we nog geen wijkmakelaar... iets voor jou?

Wordt het tijd voor een nieuwe carrière? Ben jij thuis in deze wijk, werk je graag met mensen en geef je graag eerlijk en goed advies? Klik dan op mij en we vertellen je meer over ons vak en de mogelijkheden bij RE/MAX. Let op, RE/MAX is geen vacature... het is een kans!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Middelland zal z.s.m. contact opnemen!

Ons woningaanbod in en om Middelland

Wil je contact met de makelaar voor Middelland? Laat hieronder je gegevens achter en één van onze makelaars belt om een afspraak te maken!