Makelaar Agniesebuurt

Makelaar Agniesebuurt

De kleinste wijk

De Agniesebuurt is de kleinste wijk in heel Rotterdam-Noord! Maar met de grootste school het Technicon-complex en het Jeugdtheater Hofplein, voelt het allesbehalve klein aan.
Hou je van een multiculturele buurt met een rijksmonument en moderne architectuur, vol van de Rotterdamse rouwdouw vibe? Dan past deze wijk bij jou!

Waar vind je de Agniesebuurt?

Je vindt de Agniesebuurt tussen de Schiekade, Bergweg, Noordsingel en de Heer Bokelweg. Wist je dat hier vroeger de Oost-Blommersdijk polder lag? Zo zie je maar weer waar de ontpoldering goed voor was!

Het woningaanbod in Agniesebuurt

Je vindt hier appartementen, portiekwoningen, maisonnette woningen, beneden- en/of bovenverdiepingen! Voor fans van de meer Rotterdamse ruwe, rauwe en rustieke look? Dan is dit de buurt om te wonen. Met de oudere architectuur hier en daar nog intact, een gerestaureerd hofje en de bogen van het Hofpleinlijn, kan je hier heerlijk wegdromen.

De Agniesebuurt verveelt nooit

Vervelen hoef je je hier gelukkig niet. Zo ligt de Rotterdamse binnenstad op fietsafstand en vindt je nabij de Agniesebuurt makkelijk het openbaar vervoer. Zelfs met goede uitvalswegen binnen handbereik, kan je alle kanten op.
Ben je graag cultureel bezig op je vrijdagavond? Breng dan eens een bezoekje aan BIRD, het culturele podium van de buurt!
Met het Vrouwe Groenevelts Liefdegesticht in de Vijverhofstraat heb je een rijksmonument op loopafstand. Een rijksmonument waar je even heerlijk tot rust kunt komen en kunt genieten van een stukje oude architectuur.

De wijkmakelaar

Woon jij graag in één van de multiculturele buurten in Rotterdam met de echte rouwdouw vibe? Als de wijkmakelaar van Agniesebuurt adviseren wij je graag bij de aankoop of verkoop van je (droom-)appartement. Als wijkmakelaar zijn wij bekend met de kansen die er liggen en de ontwikkelingen die verwacht worden in de wijk. Wij zijn makelaar Agniesebuurt en we heten je graag welkom!

Uw wijkmakelaar

In deze wijk hebben we nog geen wijkmakelaar... iets voor jou?

Wordt het tijd voor een nieuwe carrière? Ben jij thuis in deze wijk, werk je graag met mensen en geef je graag eerlijk en goed advies? Klik dan op mij en we vertellen je meer over ons vak en de mogelijkheden bij RE/MAX. Let op, RE/MAX is geen vacature... het is een kans!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Agniesebuurt zal z.s.m. contact opnemen!

Ons woningaanbod in en om de Agniesebuurt

Wil je contact met de makelaar voor de Agniesebuurt? Laat hieronder je gegevens achter en één van onze makelaars belt om een afspraak te maken!