Makelaar Blijdorp

Makelaar Blijdorp

Wonen op stand

Met de statige singels, de rustige straten, woonboten in het Noorderkanaal en de prachtige stadsparken. Er is geen wijk zoals die van Blijdorp! Met de statige herenhuizen, de monumentale panden en het vele groen, is ze niet voor niets een beschermd stadsgezicht!

Waar vind je Blijdorp?

Je vindt Blijdorp in het noorden van Rotterdam, de plaats waar vroeger de Blijdorpse Polder lag! Dankzij het dempen van de polder kwam er ruimte voor deze wijk. De wijk ligt tussen de Noorderhavenkade, het Noorderkanaal, de Bergpolder en de Provenierswijk in. Een wijk, echt in het hart van Rotterdam!

Het woningaanbod in Blijdorp

In Blijdorp vindt je verschillende typen woningen, variërend van een statig herenhuis, lichte en ruime appartementen tot aan een monumentaal wooncomplex zoals de Eendracht. Met een beetje zoeken vindt je hier zelfs beneden- en bovenwoningen met prachtig uitzicht.
Dankzij de parkachtige aanleg door de wijk, de jaren 30 stijl en de brede singels, waan je je soms gewoon in het buitenland.

Wat valt er te doen in Blijdorp

In Blijdorp wordt het lastig om je te vervelen. Je kan heerlijk hardlopen in de vele groene parken, met een bootje door de grachten varen of zelfs deelnemen aan de vele activiteiten welke je kunt vinden op Blijdorpnieuws.nl.
Zelfs wanneer dat niet je cup of tea is, hoef je je niet te vervelen. Met de vele kleine boetiekjes kan je je hart ophalen met het shoppen, je kan dieren bewonderen in de diergaarde Blijdorp of wandelen op de wandelpromenade!

De wijkmakelaar

Woon jij graag in één van de meest groene wijken van Rotterdam? Bel ons dan voor een kennismaking en om je wensen te bespreken! Als de wijkmakelaar van Blijdorp adviseren wij je graag bij de aankoop of verkoop van je (droom-)appartement of huis. Als wijkmakelaar zijn wij bekend met de kansen die er liggen en de ontwikkelingen die verwacht worden in de wijk. Wij zijn makelaar Blijdorp en we heten je graag welkom!

Uw wijkmakelaar

Team RE/MAX Totaal Makelaars bestaat uit een gevarieerde groep vrouwen en mannen met diverse achtergronden en leeftijden. Wat ons verbindt is onze drive om het beste resultaat voor onze klanten te realiseren en ondanks de wens om zelfstandig ondernemer te zijn, toch een team collega's te willen hebben. #weareremax

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Blijdorp zal z.s.m. contact opnemen!

Ons woningaanbod in en om Blijdorp

Wil je contact met de makelaar voor Blijdorp? Laat hieronder je gegevens achter en één van onze makelaars belt om een afspraak te maken!