Makelaar Overschie

Makelaar Overschie

Rustig wonen aan het water

Zoek je een wijk waar je voor je gevoel net buiten de drukte van de stad woont? Lekker in het groen en waar je vanuit je tuin het water op kunt? Dan is dit de wijk waar je wilt kijken! Dankzij de ligging van deze wijk is het rustig zonder het bruisende hart van Rotterdam kwijt te zijn.

Waar ligt Overschie

Je vindt Overschie naast Rotterdam Noord, Zestienhoven, Rodenrijs, Schiebroek en Schiedam. Door de ligging aan de A13 en A20 heb je hier geweldige uitvalswegen. Je zit binnen een paar minuten in het centrum van Rotterdam, maar ook zo aan de andere kant van het land.

Het woningaanbod in Overschie

In Overschie vindt je verschillende type woningen. Van eengezinswoningen, tot aan moderne appartementen en zelfs hier en daar een echte boerderij! Zelfs huizen met een bootje in de achtertuin om over de prachtige kanalen in de buurt te varen.

Er is altijd wat te doen-vibe

De locatie is top gelegen ten opzichte van verschillende uitvalswegen en je auto parkeer je voor de deur. Alle voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer zijn op zeer korte afstand gelegen. Dit is een kindvriendelijke woonwijk en zeer gunstig gelegen nabij winkels, openbaar vervoer, uitvalswegen, scholen en het centrum van Rotterdam en Delft. Den Haag centrum is in minder dan 30 min te bereiken. In de omgeving is een speeltuin voor kinderen en een prachtig wandelgebied.
Met een actieve buurtvereniging die zelfs een (jaarlijks) kampvuur, picknicken in het park en allerlei buurtevenementen organiseert. Om nog maar te zwijgen over de pastorietuin, theehuis en het buitenmuseum! Kortom, er is hier volop wat te beleven!

De wijkmakelaar

Woon jij graag in één van de multiculturele buurten in Rotterdam? Als de wijkmakelaar van Overschie adviseren wij je graag bij de aankoop of verkoop van je (droom-)appartement. Als wijkmakelaar zijn wij bekend met de kansen die er liggen en de ontwikkelingen die verwacht worden in de wijk. Wij zijn makelaar Overschie en we heten je graag welkom!

Overschie is o.a. gelegen tussen Oude Westen, Zestienhoven en Schiedam.

Uw wijkmakelaar

In deze wijk hebben we nog geen wijkmakelaar... iets voor jou?

Wordt het tijd voor een nieuwe carrière? Ben jij thuis in deze wijk, werk je graag met mensen en geef je graag eerlijk en goed advies? Klik dan op mij en we vertellen je meer over ons vak en de mogelijkheden bij RE/MAX. Let op, RE/MAX is geen vacature... het is een kans!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Overschie zal z.s.m. contact opnemen!

Ons woningaanbod in en om Overschie

92% van ons aanbod is binnen 3 weken verkocht

Wij krijgen een 9.6 van meer dan 250 tevreden klanten

Gemiddeld verkopen wij boven de vraagprijs

Wij werken ook 's avonds en in het weekend

Wil je contact met de makelaar Overschie? Laat hieronder je gegevens achter en één van onze makelaars belt om een afspraak te maken!