Makelaar Zestienhoven

Makelaar Zestienhoven

Landelijk wonen in de stad

Woon jij graag op loopafstand van een hertenkamp of een park in de Engelse landschapsstijl? Met prachtige en moderne woningen, in de buurt van volkstuinen waar je heerlijk van het zonnetje kunt genieten? Dan is dit jouw wijk!

Waar ligt Zestienhoven

Dit is de grootste wijk in de deelgemeente Overschie, toch is de wijk dunbevolkt. Je vindt de wijk tussen Overschie, Schiebroek, Bergpolder en Liskwartier in. De wijk ligt aan de N2019 en dicht op de A13 en A20.

Het woningaanbod in Zestienhoven

Je vindt in deze wijk één van de recente nieuwbouwprojecten Park 16Hoven. Deze nieuwe stadswijk bied een unieke woonbeleving in Rotterdam dankzij de grote en ruimte opzet met veel water en brede groene lanen met een grote variatie aan woningen. Dankzij de vele voorzieningen en sportaccommodaties die middels dit project aan de wijk worden toegevoegd, is dit een wijk vol mogelijkheden.
Naast het nieuwbouwproject vindt je hier ook moderne villa’s, ruime eengezinswoningen, riante herenhuizen, moderne appartementen en kleine boerderijen. Kortom, je hebt hier volop keuze!

De mix van stads en landelijk wonen

Heb je groene vingers maar experimenteer je liever niet in je eigen tuin? Dan kan je gebruik maken van de volkstuinvereniging voor de vele zonnige dagen aan de rand van het centrum!
Het uitgesproken groene en waterrijke karakter van Zestienhoven maakt dat het niet voelt alsof je in het hart van Rotterdam woont. Dankzij de vele voorzieningen in de buurt zorgen ervoor dat je voor vermaak niet ver hoeft te reizen!
Het centrum van Rotterdam ligt op fietsafstand en recreatiemogelijkheden bevinden zich op een steenworp afstand. Scholen, winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen bevinden zich in de directe omgeving. De basisschool bevindt zich in de wijk.

De wijkmakelaar

Als de wijkmakelaar van Zestienhoven adviseren wij je graag bij de aankoop of verkoop van je (droom-)appartement. Als wijkmakelaar zijn wij bekend met de kansen die er liggen en de ontwikkelingen die verwacht worden in de wijk. Wij zijn makelaar Zestienhoven en we heten je graag welkom!

Zestienhoven is o.a. gelegen tussen Schiebroek, Overschie en het Kleiwegkwartier.

Uw wijkmakelaar

In deze wijk hebben we nog geen wijkmakelaar... iets voor jou?

Wordt het tijd voor een nieuwe carrière? Ben jij thuis in deze wijk, werk je graag met mensen en geef je graag eerlijk en goed advies? Klik dan op mij en we vertellen je meer over ons vak en de mogelijkheden bij RE/MAX. Let op, RE/MAX is geen vacature... het is een kans!

Bel/mail mij terug!

Vul onderstaand formulier in en Makelaar Zestienhoven zal z.s.m. contact opnemen!

Ons woningaanbod in en om Zestienhoven

Wil je contact met de makelaar Zestienhoven? Laat hieronder je gegevens achter en één van onze makelaars belt om een afspraak te maken!

    Door ons verkocht in Zestienhoven